Algemeen

'Rambo 5' en 'Expendables 4' komen er definitief!

Vermoedelijk allebei in 2019 te zien.

door Jim Pedd om 16:14 in Algemeen
We kunnen nu met zekerheid stellen dat Sylvester Stallone niet alleen een Expendables 4, maar ook Rambo 5 gaat maken. De Chinese distributeur Dadi heeft namelijk de rechten gekocht op de Chinese distributie van die twee films. Lange tijd waren er alleen geruchten rond de productie van de films, maar nu weten we zeker dat ze er komen.

Stallone keert in september 2018 terug voor een vijfde film rond Rambo en in begin 2019 voor de vierde Expendables-film. Details zijn er niet over de gesloten deal, maar naar het schijnt is er een flink bedrag voor de rechten neergelegd.

De bedoeling is dat Stallone in de vijfde film rond John Rambo de strijd aanbindt met een Mexicaans drugskartel. Hij moet de ontvoerde dochter van een vriend zien te redden. Verder zijn er nog geen details over het plot van de volgende Expendables-film. Beide franchises doen het goed in China, dus heel vreemd is de deal niet.

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

BlackPowerWolf

Avatar

Oprecht wie gaat daar nu nog naar toe?

aac

Avatar

Ik ;)

Daanminator

Avatar

In geen een deel heeft Rambo vrienden buiten de Colonel om en nu ineens wel. Ik vind het maar een raar verhaal hoor.Hoopte eerder erop dat Rambo zich moest verantwoorden voor zijn daden, de politie op zijn dak krijgt en weer op de vlucht slaat.

De film zou heten (Rambo Last Blood).Expendables zoiezo zin in, hopelijk JCVD terug als de broer van...

Frietgezicht

Avatar

Als BlackPowerWolf bedoeld in de bios dan maybe ik niet maar thuis zekers. Het liefst deze beide achter elkaar,dat is een leuke avond.

noah81

Avatar

Dit blijven geweldige films die ik graag im de bios kijk! Smiley face

Goov25

Avatar

Hij moet de ontvoerde dochter van een vriend zien te redden.

Laat me raden.. Liam Neeson speelt de vader?

Robbepost

Avatar

Lekker op het bankje!
In september 2018 is wel heel snel trouwens.

kaedir

Avatar

Ik ga ook!

off: ik baal nog steeds dat Escape Plan 2 zo’n vage release heeft.

Frietgezicht

Avatar

@ Robbepost,zeker weten maar als ze ong 1 jaar doen over kwaliteit zoals Game of Thrones waar ong 9 a 10 uren in een seizoen zitten moet 1,5 ass kicken toch wel lukken in 6 maanden :P

Sunspot

Avatar

Lol, las 'Rambo 5 en Expendables 4 komen explosief' :D

Kom maar op, laatste Rambo was wel grappig, expandables altijd wel leuk.

Headzz76

Avatar

Daanminator schreef: "...De film zou heten (Rambo Last Blood)..."

Dat wordt deel 6 toch!

Hoe belachelijk die films ook zijn, ik maak altijd ff tijd om het te bekijken. Zal in dit geval niet anders zijn. TOP!

superpassie9

Avatar

Ik ga er ook zeker heen.

En volgens mij bedoelen ze dat de opnames in september 2018 plaats gaan vinden en die van TE4 begin 2019 zodat ze beiden nog net in 2019 in de bios kunnen verschijnen.

Decepticon

Avatar

Ik sta ook als één van de eersten in de bij de bios voor deze films!
Geweldig gewoon, hopelijk wel weer een bloederige r-rated Expendables, Stallone heeft iig toegegeven dat de pg-rating een fout was.

EntertainmentWatcher

Avatar

Ik kijk ook enorm uit naar deze films. Ik hoop trouwens dat Arnold Schwarzenegger ook mee gaat doen in ''The Expendables 4''. Daar hoort hij gewoon in thuis mijn inziens.

chefry1983

Avatar

2 films waar ik met veel plezier naar uit kijk. Geen films met een goed verhaal maar wel lekker veel explosies en geweld.
PS: geen PG13 films aub !!

John Wayne

Avatar

Eerst zien dan geloven. Vorige maand verscheen nog het bericht dat Stallone Expendables 4 vaarwel had gezegd https://www.empireonline.com/people/sylvester-stallone/sylvester-stallone-leaves-expendables-franchise/
Ook Rambo 5 wordt al jaren aangekondigd en ook weer regelmatig afgeblazen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik Rambo 3 en 4 waardeloos vond, maar ik vind wel deel 1 een topfilm en ik vind deel 2 best aardig. Maar op deel 5 zit ik niet meer te wachten.

BlackPowerWolf

Avatar

Frietgezicht " Als BlackPowerWolf bedoeld in de bios dan maybe ik niet maar thuis zekers. Het liefst deze beide achter elkaar,dat is een leuke avond. "

Ja ik bedoel naar de bioscoop, maar jouw idee staat mij ook nog wel aan, gewoon op een avond wanneer de gespreksstof op is en en nog genoeg bier is voor de komende uren dan is dit nog een prima opvulling, maar het is geen biosmateriaal voor mij.

NieuwsFilm

meest populair