Stallone maakt vijfde 'Rambo'-film!

Stallone maakt vijfde 'Rambo'-film!

Rambo neemt het ditmaal op tegen een Mexicaans drugskartel.

Actieheld Sylvester Stallone kennen we van een aantal grote franchises: die rond Rocky Balboa (dat met Creed II een achtste deel krijgt), Barney Ross (met plannen voor een vierde Expendables) en Rambo. Van die laatste franchise dachten we in 2008 met de film Rambo afscheid genomen te hebben. Maar nu blijkt dat niet zo te zijn.

Volgens Deadline is Stallone in gesprek om weer de rol van Rambo te spelen in een vijfde film, die hij ook zou moeten regisseren. Stallone werkt aan het scenario, dat moet draaien om de ontvoering van de dochter van een van zijn vrienden. Rambo werkt als de film begint in een ranch, maar moet de Amerikaans-Mexicaanse grens over en het opnemen tegen een van de meest gewelddadige kartels van Mexico.

Laten we hopen dat, als de film er komt, die net zo respectvol met Rambo omgaat, als Stallone met Creed en Rocky deed. Die laatste film dient als een manier om het stokje over te dragen aan een toekomstige generatie en slaagde heel erg. Creed krijgt deze november nog een vervolg.



NieuwsFilm

meest populair