Celebrity

Manager reageert op foto met ziek, zwak en oud ogende Jet Li

Alles is kennelijk in orde.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 06:00 in Celebrity
Jet Li heeft mensen ongerust doen maken middels een simpele foto, hieronder te zien. Deze verscheen van het weekend online en toont een 55-jarige Li die er ietwat zwak en oud uitziet. De beeltenis vond diens weg naar het internet via Twitter en kreeg daarbij de tekst: "Dus, zo blijkt, lijdt Jet Li aan hyperthyreoïde en ruggengraat-problemen. Zo ziet hij er nu uit."

Nieuws dat Li een te snel werkende schildklier heeft stamt echter al uit 2013. Door dit verschijnsel worden zowel lichamelijke als geestelijke ontwikkelingen versneld. De symptomen van hyperthyreoïde komen overeen met de klachten die Li heeft: vermoeidheid, verminderd zicht, huidklachten en gewichtsverlies.

Hoewel Li's gezondheid inderdaad aan de mindere kant is, meldt zijn vertegenwoordiger Steven Chasman dat het gewoon om een slechte foto van een 55-jarige man gaat. "De laatste tien jaar gaat hij al om met hyperthyreoïde. Het is niet levensbedreigend en hij is er mee bezig." In 2010 werd de ziekte gediagnosticeerd, drie jaar later begon Li de gevolgen goed aan te voelen en vertelde niet zeker te weten of hij door kon werken. "Ik heb pijn, maar ik lijd niet. Ik ben gelukkig."

Twee jaar geleden moest hij zelfs geruchten bestrijden die het verhaal verspreiden dat het slechter met hem ging en hij een rolstoel nodig had. Daar kon hij destijds wel om lachen. "Er mankeert niets aan mijn gezondheid. Ik weet niet welke onderneming zulk soort nieuws in omloop brengt om rolstoelen te verkopen. Misschien willen ze dat ik een woordvoerder voor hun rolstoelen word."

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Wow,ik schrok nu ook wel even.
Ik dacht gisteren nog even aan hem bij het artikel over The Expendables 4.

Ninsh

Avatar

Is het de rechter? WTF?

Frietgezicht

Avatar

^ Nee,die met die pet rechtsachter.

GreenHornet

Avatar

waar staat hij op de foto ik kan hem niet vinden.

Akke Moeka Hara

Avatar

Vond hem in Lethal Weapon 4 een leuke badguy. Get well soon.

Artificialis

Avatar

Hij ziet er goed uit voor een hoogbejaarde.

Daanminator

Avatar

Wtf, die is bejaard kwa looks. Nooit verwacht, damn.

Goov25

Avatar

@Mof daar ziet ie er wel een stuk vrolijker uit. Maar evengoed een oude kop gekregen de laatste paar jaar.

nieuwslaatste nieuws

meest populair