Algemeen

Liam Neeson wordt 'Men in Black'

Hij speelt het hoofd van de Londense MIB-branche.

door Jim Pedd om 10:32 in Algemeen
Ineens gaat het snel rond de aanstaande Men in Black-reboot. Variety meldt dat niemand minder dan Oscar-genomineerd acteur Liam Neeson in onderhandelingen is om een rol in de reboot te spelen. Hij zou het hoofd van de Londense branche van de MIB spelen.

Mocht Neeson tekenen, dan voegt hij zich bij een cast die verder al bestaat uit Chris Hemsworth en Tessa Thompson. Zij zouden twee agenten van de MIB spelen die een moordmysterie moeten ontrafelen en daarvoor heel de wereld rondreizen. Naar het schijnt is het meer een ensemblefilm vergeleken met de voorgaande producties, die zich bovenal concentreerden op het duo van Will Smith en Tommy Lee Jones.

De nieuwe Men in Black-film wordt geregisseerd door F. Gary Gray. Het script komt van de hand van Matt Holloway en Art Marcum en de film wordt verder nog geproduceerd door Walter Parkes en Laura MacDonald en heeft Steven Spielberg aan boord als uitvoerend producent.

In juni 2019 in de bioscoop.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

aspers

Avatar

Cast klink goed tot nu toe! Ben stiekem toch wel benieuwd. :D

SunChaser

Avatar

Eigenlijk moet de kop zijn ''Liam Neeson wordt 'Man in Black' ' aangezien hij 1 man is

Jim

Avatar

@SunChaser: True that, maar dan klopt de titelverwijzing naar MIB weer niet

Frietgezicht

Avatar

Ik heb nu al medelijden met de alien die zijn dochter gaat ontvoeren.

Edwins1984

Avatar

Prima vermaakt met de oude MIB films, laat maar komen!

Hoop wel dat hij fatsoenlijke actie scenes kan afleveren... die houterige scenes van zijn voorgaande films waren nou niet bepaald een genot om te kijken :P

Prince John

Avatar

@Edwins
Ik weet eerlijk gezegd niet of hij echt veel gaat knokken, aangezien de directeur normaal maar wat op zijn luie gat zit, en vechten zal het voor hem toch niet al te veel worden; hij zal genoeg wapens hebben om zich niet moe te maken.

Goku32

Avatar

Mmmm ben eingelijk wel benieuwd

Sunspot

Avatar

Top, kom maar op, Liam Neeson is altijd wel cool

Frietgezicht

Avatar

@ Prins Sjon, uberhaubt zit er weinig knokken in MIB films. Ik kan mij ook niet herinneren dat Tommy Lee Jones in een The Raid style alien ass zat te kicken.

NieuwsFilm

meest populair