Eerste synopsis 'Avengers 4' heeft het over grote offers

Wat gaat het de Avengers kosten om Thanos alsnog te verslaan?

Nu Avengers: Infinity War bijna een maand in de bioscoop draait en gestaag richting een opbrengst van twee miljard dollar kachelt, is het tijd om vooruit te kijken. Vandaag hebben we voor het eerst een synopsis van Marvel-film Avengers 4 gekregen, die laat zien dat er nog heel wat te gebeuren staat in de afsluiter van het MCU zoals we dat nu kennen.

Een culminatie van 22 onderling verbonden films. De vierde film in de Avengers-saga zal het publiek meenemen naar het keerpunt van deze epische reis. Onze geliefde helden zullen werkelijk leren begrijpen hoe fragiel deze realiteit is en welke offers ze moeten maken om haar te bewaren.

Daarmee lijkt het erop dat er niet alleen met Thanos (Josh Brolin) gevochten wordt om diens gruweldaden ongedaan te maken, maar ook om de realiteit te beschermen tegen de ondergang. Wellicht dat de daden van de gestoorde titaan dus iets meer consequenties hebben dan je op het eerste gezicht zou denken.

Dat er ook gesproken wordt over offers die gemaakt moeten worden. Wellicht dat we dan een gewelddadig afscheid nemen van personages als Tony Stark (Robert Downey Jr.), Steve Rogers (Chris Evans) en Thor (Chris Hemsworth), die allemaal hun laatste avontuur beleven met Avengers 4.

Vanaf 2 mei 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair