Algemeen

Eerste synopsis 'Avengers 4' heeft het over grote offers

Wat gaat het de Avengers kosten om Thanos alsnog te verslaan?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 12:32 in Algemeen
Nu Avengers: Infinity War bijna een maand in de bioscoop draait en gestaag richting een opbrengst van twee miljard dollar kachelt, is het tijd om vooruit te kijken. Vandaag hebben we voor het eerst een synopsis van Marvel-film Avengers 4 gekregen, die laat zien dat er nog heel wat te gebeuren staat in de afsluiter van het MCU zoals we dat nu kennen.

Een culminatie van 22 onderling verbonden films. De vierde film in de Avengers-saga zal het publiek meenemen naar het keerpunt van deze epische reis. Onze geliefde helden zullen werkelijk leren begrijpen hoe fragiel deze realiteit is en welke offers ze moeten maken om haar te bewaren.

Daarmee lijkt het erop dat er niet alleen met Thanos (Josh Brolin) gevochten wordt om diens gruweldaden ongedaan te maken, maar ook om de realiteit te beschermen tegen de ondergang. Wellicht dat de daden van de gestoorde titaan dus iets meer consequenties hebben dan je op het eerste gezicht zou denken.

Dat er ook gesproken wordt over offers die gemaakt moeten worden. Wellicht dat we dan een gewelddadig afscheid nemen van personages als Tony Stark (Robert Downey Jr.), Steve Rogers (Chris Evans) en Thor (Chris Hemsworth), die allemaal hun laatste avontuur beleven met Avengers 4.

Vanaf 2 mei 2019 in de bioscoop.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThysRomani

Avatar

Die Hawkeye ontspringt vele dansen tot nu toe!

Frietgezicht

Avatar

We krijgen weer een jaar lang theorieen over wie er doodgaat.
Iron Man en/of Cap.

Civilian Supreme

Avatar

Van deze 3 gaat alleen Stark er aan.
Wat iemand anders al zei, Cap. gaat weer terug in de tijd en blijft daar.
Thor start een nieuwe plek voor zijn volk.
Verder zullen er nog wel een paar minder bekende personages doodgaan of doodblijven.
Spidey, Bucky, Strange, Panther komen sowieso terug.

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "We krijgen weer een jaar lang theorieen over wie er doodgaat."
Ja helaas.

Valt mij nog tegen dat niks wordt geschreven bij FT over de nieuwe plot lek van Avengers 4. De bron had al eerder gelijk gekregen mb.t. Infinity War, o.a. de dood van Gamora, de terugkeer van Red Skull was dus juist (voorspeld).

Als deze bron gelijk heeft met het plot van Avengers 4, daar word ik niet gelukkig van. O.a.


Several MCU movies are revisited and retconned (probably not permanently), such as the Avengers retrieving the Power Stone creating a timeline where the Guardians of the Galaxy never came together

Professor Hulk will lose his arm.

At one point, Hawkeye must protect the unfinished Stark Gauntlet from Thanos’ minions. He plays an ‘instrumental’ role in Thanos’ defeat.


ntt

Avatar

@ master of film

Zelfs ik had al voorspeld dat Gamora de sleutel was tot de soulstone. ;)

Master Of Films

Avatar

Tuurlijk. Dat kan je idd achteraf altijd wel zeggen :P of je heb het op 4chan gelezen ;-)

Last November an anonymous 4chan user accurately leaked major plot points of Marvel's Avengers Infinity War. Points included missions, team-ups and most shockingly the return of the Red Skull and Thanos sacrificing Gamora for the Soul Stone. While there were some minor inaccuracies – the cast did have fake scenes in their scripts after all – it’s truly a mind-blowing leak. And now the same source has alleged the entire plot of Avengers 4

Goku32

Avatar

Hoezo een jaar lang theorie, we zijn deze film toch alweer vergeten. Morgen komt er weer iets anders

Robbepost

Avatar

Waarom laten ze het niet gewoon rusten zo.
Probleem van de overbevolking opgelost. Mondiaal rouwen met koffie en broodjes en in deeltje 4 gewoon de originele Avengers tegen Malekith en de donkere elfjes!

ntt

Avatar

@ master of films

Sorry, kwam er zelf op. Mede door het uitblijven van de soulstone bij Ragnarok en Black Panther. Maar mijn post is van Maart, dusss wordt dat lastig waar te maken :p

Rafael11

Avatar

Nadat ik Avengers 4 in de bios heb gezien ga ik in een vrije week(als dat genoeg is) alle Marvelfilms achter elkaar kijken. Heb ze inmiddels bijna allemaal op Blue ray.

Master Of Films

Avatar

Nou vooruit ntt, voordeel van de twijfel. :)

Monojaxx

Avatar

Thanos komt in Avengers 4 terecht in een alternatieve dimensie waar iedereen nog leeft en Mantis een slurf heeft ipv voelsprieten. Daarmee verslaat ze Thanos uiteindelijk.

SunChaser

Avatar

Maar er is dus nog een tweede handschoen bij die GoT dwerg en er is nog die gekloonde mindstone door Zus Panter. Wat kunnen ze daarmee?

chefry1983

Avatar

Een plot is nooit boeiend om te lezen. Het klinkt altijd zo saai. Het gaat om de uitwerking. Volgend jaar zien we het resultaat. Maar eerst antman 2 en captain marvel

nieuwslaatste nieuws

meest populair