Jodie Foster staat haar mannetje in clip 'Hotel Artemis'

Jodie Foster staat haar mannetje in clip 'Hotel Artemis'

En als je niet naar haar luistert, krijg je met Dave Bautista te maken!

Is er nu al een clip van John Wick: Chapter 3 (of John Wick 3: Parabellum), een dag na het grote castingnieuws en zo recent nadat pas het eerste beeld van de set was vrijgegeven? Nee, het is een clip uit Hotel Artemis, die andere film over een geheime gemeenschap van criminelen met stricte regels die keihard worden gereguleerd.

Wat ook logischer is, want Hotel Artemis verschijnt in juni wereldwijd in de bioscopen, terwijl we nog een jaartje op de derde John Wick-film moeten wachten.

Niet dat het concept van een instituut waar criminelen terecht kunnen voor onderdak en medische hulp een origineel idee uit John Wick komt, het is al een idee dat in boeken en films voorkomt sinds schrijver David Morrell voor het eerst The Brotherhood of the Rose schreef in 1983. Morrell is vooral bekend van zijn eerdere boek First Blood, wat later de eerste Rambo-film werd.

In onderstaande clip uit Hotel Artemis zien we hoe Jodie Foster haar mannetje staat als criminelen niet de regels van het hotel willen volgen, en als ze echt niet willen luisteren roept ze de hulp van Dave Bautista in.



NieuwsFilm

meest populair