Stormachtige beelden 'The Last Sharknado: It's About Time!'

Stormachtige beelden 'The Last Sharknado: It's About Time!'

Nazi's, dinosaurussen en de Ark van Noah...

Het zesde deel in de Sharknado-franchise moet de laatste worden en nu heeft Syfy ook de titel en premièredatum onthuld via onderstaande teaser met de eerste beelden uit de haaienfilm. De titel is The Last Sharknado: It's About Time! geworden en deze wordt op zondag 19 augustus uitgezonden.

Check hieronder de beelden van de vijfde terugkeer van Sharknado, na Sharknado (2013), Sharknado 2: The Second One (2014), Sharknado 3: Oh Hell No! (2015), Sharknado: The 4th Awakens (2016) en Sharknado 5: Global Swarming.


De film van The Asylum en regisseur Anthony C. Ferrante heeft ook een synopsis: Alles is verloren. Of toch niet? Fin (Ian Ziering) bemachtigt de kracht van tijdreizen en wil daarmee de wereld redden en zijn familie weer tot leven wekken. Tijdens zijn queeste bestrijdt Fin de Nazi's, dinosaurussen, ridders en maakt hij zelfs een ritje op de Ark van Noah. Ditmaal draait het niet om de vraag hoe de Sharknado's gestopt kunnen worden, maar wanneer. Er zijn ook rollen voor Tara Reid, Cassie Scerbo en Vivica A. Fox.

NieuwsFilm

meest populair