Algemeen

Michael Bay-film met Ryan Reynolds wordt duurste Netflix-film ooit

'Six Underground' krijgt het budget dat Marvel-films tien jaar geleden hadden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 11:05 in Algemeen
Nadat Netflix 90 miljoen dollar uitgaf aan Bright, de duurste film die Netflix tot nu toe produceerde, gaan ze bij de streaming dienst voor een nieuw record. Van de week werd bekend gemaakt dat Michael Bay en Ryan Reynolds gingen samenwerken aan een nieuwe film voor Netflix, genaamd Six Underground. Waarbij Michael Bay de regie op zich neemt terwijl Ryan Reynolds de hoofdrol zal gaan spelen.

Nu is bekend hoeveel deze nieuwe Netflix-film moet gaan kosten: maar liefst 150 miljoen dollar. Dat is allicht tegenwoordig normaal voor Hollywoodfilms van het financiële kaliber van Disney (Star Wars, Marvel, etc.), maar voor Netflix is het een ongekend hoog bedrag en dus 2/3 keer zo duur als hun vorige duurste film. Met dat bedrag stijgt het budget voor Six Underground ook uit boven het tot nu toe genoemde budget voor Martin Scorseses The Irishman, die 140 miljoen zou kosten.

Six Underground moet gaan over zes miljardairs die hun eigen dood in scène zetten, en daarna een elite team vormen dat het op slechterikken voorzien heeft. Het moet het begin van een nieuwe filmreeks worden.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

Klinkt als alleen maar pang pang pang pang pang “rollen over tafel” pang pang pang “glas springt kaput” pang pang “man in tuxedo glijd onder tafel en kijkt om en...” pang pang pang “man schiet man achter vriendelijke man dood en maakt sarcastische opmerking” pang pang pang

GreenHornet

Avatar

Als Netflix slim is dan laten ze deze film screenen voor een groep mensen die dan hun mening kunnen geven.Veel films zijn gewoon bagger op Netflix omdat ze niet aan screeners doen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair