Video

Actievolle trailer 'Sicario: Day of the Soldado'!

Eindelijk komt het vervolg bijna naar de bioscoop.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 14:31 in Video
Sony heeft een gloednieuwe trailer vrijgegeven voor Sicario: Day of the Soldado. Daarin nemen Benicio del Toro en Josh Brolin het tegen elkaar op. Met heel veel actie! De film van regisseur Stefano Sollima is het vervolg op Sicario van Denis Villeneuve.

Als Day of the Soldado begint is de drugsoorlog op de Amerikaans-Mexicaanse grens ge√ęscaleerd. De kartels brengen nu ook terroristen over de grens. Om die oorlog te winnen, werkt federal agent Matt Graver (Brolin) weer samen met huurling Alejandro (Del Toro), om een oorlog te beginnen tussen de kartels, door Isabela Reyes (Isabela Moner), de tienerdochter van de beruchte kingpin Carlos Reyes, te ontvoeren. Als de missie openbaar wordt, geeft Graver aan Alejandro het bevel om Isabela te doden, maar blijkt de normaliter ijskoude moordenaar daar niet zomaar toe in staat.

Het script van Sicario: Day of the Soldado is geschreven door Taylor Sheridan. Vanaf half juli in de Nederlandse bioscoop, dus al heel snel!3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MattOMatic

Avatar

Ben geen fan van dat ze zulke muziek onder trailers stoppen.

Robbepost

Avatar

Deel 1 vind ik een hele sterke film. Deze trailer ziet er ook wel goed uit, maar ik hoop dat het de sfeer van de 1e heeft en niet alleen maar actie is.

Akke Moeka Hara

Avatar

Dit is oveduidelijk weer een film zoals de eerste, veel moorden, en natuurlijk bedrog, chantage, vuilspel, oorlog, kortom gewoon Amerika in een notendop van anderhalf a twee uur.

nieuwslaatste nieuws

meest populair