Algemeen

Oudere Ben gevonden voor 'It: Chapter Two'

Hebben we nu iedereen?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 09:38 in Algemeen
De nieuwe versie van de Losers Club is bijna compleet voor It: Chapter Two. In de laatst paar weken zijn er weer een paar namen bijgekomen, waaronder James Ransone en Andy Bean. Nu is bekend geworden dat Jay Ryan (tv-series Beauty and the Beast, Mary Kills People) ook in de nieuwe horror van regisseur Andy Muschietti zal optreden. Ryan kruipt in de huid van de oudere Ben, een zwaarlijvig jongetje dat ook door de enge clown Pennywise wordt achternagezeten.

Hij voegt zich bij James McAvoy, Jessica Chastain en Bill Hader, die naar verluidt ook een ouder lid van de eerder genoemde groep zullen uitbeelden. Het vervolg op It: Chapter One speelt zich namelijk dertig jaar later af. Dit houdt overigens niet in dat de jongere acteurs van het origineel niet meer terugkeren. Kennelijk krijgen we ze te zien door middel van flashbacks. Mike Hanlon - de Afro-Amerikaanse slagersjongen - is het enige personage uit de eerste film dat nog geen acteur heeft aangetrokken om de volwassen versie uit te beelden.

It: Chapter Two is opnieuw geschreven door Gary Dauberman. Uiteraard keert Bill Skarsgård terug als de terroriserende clown. New Line Cinema zal de horror pas volgend jaar september uitbrengen. Naar alle waarschijnlijkheid zal het een punt zetten achter het verhaal dat met It: Chapter One begon. Deze kostte $ 35 miljoen om te maken en bracht wel $ 700 miljoen op.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JIGSAW8

Avatar

#JOHN BOYEGA MOET MIKE WORDEN!!!!!!!!

Da Villain

Avatar

Ik moet zeggen dat de oudere versies van de kinderen toch behoorlijk goed gecast zijn.

Ereptile

Avatar

Ik blijf bij Chiwetel Ejiofor als oudere Mike. Boyega is en oogt gewoon veels te jong.

Master Of Films

Avatar

#IDRIS ELBA MOET MIKE WORDEN!!!!!!!!
#JOHN BOYEGA MOET JIGSAW WORDEN!!!!!!!!

Goku32

Avatar

Kan iedergval niet wachten vond It de beste horror film van dit jaar. Dus laat deel 2 maar komen

nieuwslaatste nieuws

meest populair