Ryan Reynolds deelt foto's eerste keer passen 'Deadpool'-kostuum

Ryan Reynolds deelt foto's eerste keer passen 'Deadpool'-kostuum

Zo mooi, zo onschuldig...

De R-rated superheldenprent Deadpool 2 draait sinds kort in de bioscoop en doet het ook zeer aardig aan de Box Office. Reden genoeg voor hoofdrolspeler Ryan Reynolds om op social media een foto te delen waarop het moment dat hij voor het eerst zijn Deadpool-pak aanhad is vastgelegd.

Op Twitter deelde Reynolds een tweetal foto's waarop te zien is hoe hij zijn Deadpool-kostuum voor het eerst aantrekt en uitprobeert. Het pak ziet er nog duidelijk ongebruikt en schoon uit, hetgeen je vandaag de dag niet meer kunt zeggen, want Reynolds lijkt zijn superheldenoutfit overal mee naartoe te slepen. Zo is de populaire Hollywoodster dikwijls verkleed als Deadpool bij allerlei promotieactiviteiten voor de films.


Deze test moet vast een prettig moment zijn geweest voor Reynolds. De acteur was al eens eerder te zien als het personage in X-Men Origins: Wolverine (2009), maar die versie van de antiheld bleek een groot fiasco. Desondanks probeerde Reynolds jarenlang een solofilm op de kalender van filmstudio Fox te krijgen. En met succes, want de sequel draait inmiddels al.



NieuwsFilm

meest populair