Enge Netflix-film 'Veronica' zorgt voor onrust onder kijkers

Enge Netflix-film 'Veronica' zorgt voor onrust onder kijkers

Van de maker van #REC.

Ondertussen is de REC-filmreeks afgerond, en wie minimaal het eerste deel kent weet dat regisseurs Jaume Balagueró en Paco Plaza de film flink eng hebben weten te maken. Van Plaza verscheen eerder dit jaar de horrorfilm Verónica, op Netflix. En sindsdien laten heel wat mensen via social media weten dat ze de film niet af durven te kijken.

De film is doorgaans goed ontvangen en kreeg klaarblijkelijk niet voor niets de tekst "de engste horrorfilm ooit" mee. Op basis van 18 reviews staat Verónica op 89 procent op Rotten Tomatoes, met een 7,0 als gemiddelde beoordeling. De trailer:


Via Cinema Blend hebben we hieronder een aantal reacties van mensen die de film behoorlijk eng vinden, en deze zelfs hebben uitgezet.



Met Sandra Escacena in de titelrol zien we dat Veronica en haar twee vrienden tijdens een zonsverduistering de geest van Veronica's vader oproepen. Om dit voor elkaar te krijgen besluiten ze een ouija-bord te gebruiken. Plotsklaps breekt er glas, en komt Veronica terecht in een soort trance. Ze raakt bewusteloos, waardoor haar twee vrienden doodsbang worden. Nadat Veronica bijgekomen is, beginnen er vreemde dingen te gebeuren.

Heb jij Veronica al gezien? Is de film echt zo eng?

NieuwsFilm

meest populair