Raptor Blue heeft hoofdrol in 'Jurassic World: Fallen Kingdom' TV-trailer

Raptor Blue heeft hoofdrol in 'Jurassic World: Fallen Kingdom' TV-trailer

Opnieuw zal de veloraptor een bepalende rol spelen.

Na de T-Rex zijn de veloraptors ongetwijfeld de meest geliefde dino's in de Jurassic Park-franchise. Al in het eerste deel waren zorgden ze voor spannende scènes. In de reboot Jurassic World waren er vier raptors met Blue, Charlie, Delta en Echo. Alleen de beta Blue wist te overleven en in Jurassic World: Fallen Kingdom keert hij terug bij zijn alfa, Chris Pratts Owen Grady.

Onderstaande nieuwe tv-trailer laat opnieuw zien dat Blue een uiterst belangrijke rol krijgt in de film regisseur J.A. Bayona (The Impossible, A Monster Calls). Hij wordt begeerd om zijn DNA / bloed om zo nieuwe hybride dino's te maken, zoals de Indoraptor die uit zal groeien tot de voornaamste slechterik in de film. Check de nieuwe beelden hieronder:


En in onderstaande spot zie je de vier raptors Blue, Charlie, Delta en Echo ook in het klein, als ze nog jong zijn:


In de film zullen ontzettend veel dino's te zien zijn, naast de personages van Bryce Dallas Howard (Claire Dearing), Chris Pratt (Owen Grady), Justice Smith (Franklin), Rafe Spall (Eli Mills), Toby Jones (Gunnar Eversol), Jeff Goldblum (Ian Malcolm) en B.D. Wong (Dr. Henry Wu).

Vanaf 6 juni is Jurassic World: Fallen Kingdom te zien in de Nederlandse bioscoop. Hieronder ook een nieuwe IMAX-poster met Trix.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair