Is dit de titel van 'Avengers 4'?

Hoe refereerde Marvel intern naar de film?

Toen Avengers: Infinity War en Avengers 4 warden aangekondigd, waren de titels nog eenvoudig. Er was een deel één en een deel twee. Maar Marvel besloot de films, ondanks dat ze hetzelfde verhaal vertelden, andere titels te geven, zodat ook meteen duidelijk zou zijn voor het publiek, dat ze onderscheidend waren.

Ondanks dat Marvel-baas Kevin Feige daar vervolgens spijt van zei te hebben, wachten fans nog altijd op de onthulling van de daadwerkelijke titel. Het verhaal gaat nu dat er tijdens de productie en intern bij Marvel Studios naar gerefereerd is als Avengers: Infinity Gauntlet. Ook Zoe Saldana refereerde tijdens een persevenement al eens op die manier naar de film, al werd het vervolgens ontkracht door Feige.

Een Marvel-site claimt nu dat de titel desondanks daadwerkelijk Infinity Gauntlet zal worden. Vreemd is dat niet, want naar verluidt maakt de handschoen groot onderdeel uit van de plannen van de overgebleven Avengers om Thanos (Josh Brolin) alsnog te verslaan. Vermoedelijk laat de onthulling van de titel niet heel lang meer op zich wachten.

Avengers 4 zal volgend jaar mei in première gaan.



NieuwsFilm

meest populair