Algemeen

'Avengers 4' wordt zelfs nog schokkender

Aldus Thor-acteur Chris Hemsworth.

door Bram de Groot om 12:35 in Algemeen
Na de slechterik Thanos (Josh Brolin) was Thor (Chris Hemsworth) misschien wel het meest opzienbarende personage uit Avengers: Infinity War. De Thor-acteur heeft nu aangegeven dat Avengers 4 "zelfs nog schokkender" wordt. Hemsworth blijkt de scripts te hebben gelezen van beide delen.

In een interview met Esquire sprak Hemsworth over de volgende Avengers-film:


"Als je geschokt was door Infinity War, dan denk ik dat de tweede zelfs nog schokkender is, om heel andere redenen. Dat is wat me zo ongeveer omver blies toen ik beide scripts las; hoe ze het voor elkaar krijgen om zoveel verschillende personages te managen en ze allemaal hun eigen beelden en momenten te geven. En om ze dan ook nog te laten ontwikkelen en ze fris en uniek aan te laten voelen. Niet als een rommelig bij elkaar gegooid groepje van die lui."

In Avengers 4, de 22e MCU-film, krijgen we te zien hoe de overgebleven helden omgaan met de dood van hun teamleden. Ze krijgen in ieder geval hulp van Captain Marvel (Brie Larson), Hawkeye (Jeremy Renner), Wasp (Evangeline Lilly) en Ant-Man (Paul Rudd). Anthony en Joe Russo's vierde Avengers-film staat gepland voor mei 2019. Daarvoor zie je nog Ant-Man and the Wasp (18 juli) en Captain Marvel (6 maart 2019). De eerste ontdekt het broodnodige Quantum Realm en de tweede laat de oorsprong van de uiterst krachtige vrouwelijke superheld zien.


Hieronder een opvallende Chinese poster voor Infinity War, waarin de tease naar Captain Marvel wordt benadrukt. In China is al 2,2 miljard yuans opgehaald - zo'n 343 miljoen dollar.17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Leuke Chinese poster.

Mav Damian

Avatar

Schokkend was Infinity War nu ook weer niet. Meschien voor de kinderen wel.
Ben benieuwd of we een brute vechtscene zullen zien tussen Captain Marvel en Thanos zal wel vet zijn.

dondeestagb

Avatar

Moet je je eens voorstellen als hij zegt:,, neuh IF was wel het hoogtepunt, vanaf nu wordt alles minder''.

chefry1983

Avatar

er komen nieuwe personages in deel 4. infinity war was wel iets schokkend want sommige personages gingen dood terwijl ik dat niet verwacht had

Mothercopper

Avatar

Ik heb Infinity War in de States mogen zien en vond het popcornvermaak. Echter, wat mij tegen de borst stuitte was dat zowel Thor als Hulk in de begin scène als totale watjes werden afgeschilderd. Ik begrijp dat Thanos met 1 steen al redelijk aan de sterke kant is, maar een paar dreunen van de Hulk sorteert echt wel wat meer effect. Thanos heeft wel eens gezegd dat hij liever een gevecht met de Hulk vermijdt. De Hulk is een wandelende gammacentrale die naarmate hij kwader sterker wordt. De Hulk heeft zelfs Onslaught verslagen en wat te denken aan Sentry ... come on MCU. Ik krijg de indruk dat zowel Thor als Hulk situationeel sterk of zwak worden gemaakt. Deel 3 was daarin voor mij wel schokkend. Ook de scène met Strange en Thanos ... Strange heeft de tijdsteen, maar gebruikt hem niet. En wat compleet schokkend was, was dat Banner niet in de Hulk kon veranderen ... kansloos.

d3c3pticon0608

Avatar

Ooow yes nog meer schokkend Avenger nieuws.....

Kijk nu al uit naar de rest van het schokkende Avengers nieuws dit jaar.. Vraag me af of er ook niet schokkend film nieuws te melden valt omtrent de aankomende en de laatste Avengers film....

GreenHornet

Avatar

Moest wel een traantje laten toen sommige dood ging.

JIGSAW8

Avatar

@mothercopper strange weet wat hij doet, hij heeft meer dan 14 miljoen mogelijkheden gezien over hoe het gevecht tussen de avengers en thanos eindigt. Aleen 1 daarvan was dat de avengers winnen. Ik denk dat strange alles probeert te doen om die ene mogelijkheid echt te maken, en als strange de tijdsteen zou gebruiken, starlord zou stoppen voordat hij thanos slaat, of tony dood liet gaan, dan zou die ene mogelijkheid denk ik niet meer beschibeschikbaar zijn. Verwacht trouwens dat avengers 4 een tijdreisfilm gaat worden!

Decepticon

Avatar

@mothercopper, volgens mij snap je het niet helemaal, de MCU zijn film adaptaties, ze gaan niet alles 1 op 1 overnemen uit de comics, noch verhalen noch aspecten, zoals iemands krachten.

Infinity War liet zien hoe sterk Thanos is, zonder Infinity Stones, hij is (in Infinity War) zoals we zagen, net zo sterk als The Hulk.
Hulk kan wel sterker worden naarmate hij kwader wordt, maar hij mist de kunst van het vechten, die Thanos wel beheerst. Hij ontweek de haymakers van Hulk en counterde met geweldige stoten die Hulk uit evenwicht brachten! Hulk ziet in dat hij niet zomaar met gemak iedereen in elkaar kan meppen en zal met meer moeten komen wil Thanos een les leren. Daarom was Hulk bang voor Thanos en wilde hij niet tevoorschijn komen.

Ik denk dat er iets ergs moet gebeuren, wil Hulk weer tevoorschijn komen. De dood van Black Widow bijvoorbeeld, of Tony Stark, wat hij ook wel een hechte band mee heeft.

Zoals Jigsaw8 zegt, Doctor Strange zag maar 1 uitkomst waar zij Thanos stopten in zijn missie, als Strange constant maar de tijd zou terugdraaien, zou Thanos steeds kunnen winnen, wat ze ook doen en zouden ze die ene goede uitkomst in gevaar kunnen brengen.

Goku32

Avatar

Ik ben het helemaal eens met Mothechopper, de hulk werd afgeschilderd als een pussy in deze film dat vond ik wel jammer. Want in het begin van de film had de hulk echt niet verloren van Thanos man. De hulk word in elke gevecht veel sterker dan ze tegenstander dus dat was wel pure onzin. En dat die daarna niet meer durft te veranderen of zoiets was helemaal gaar vond ik

Decepticon

Avatar

Dan snap je niet het aspect van karakterontwikkeling en het vertellen van een goed verhaal niet Goku.

De Hulk wordt helemaal niet sterker in elk gevecht, hij wordt sterker naarmate hij kwader wordt. En dat wil helemaal niet zeggen dat hij iedereen (met gemak) aan kan.
En de Hulk moet getriggerd worden om uit Banner te komen, hij komt niet zomaar tevoorschijn om elk willekeurig ongevalletje.

Wordt er eens een bad guy goed neergezet, die ontzettend sterk en goed uitgewerkt is, eentje die in zijn eentje alle Avengers tegengewicht geeft, is het weer weer niet goed??!!
Alleen omdat de Hulk een pak slaag krijgt?!
Hulk wordt niet neergezet als een pussy, hij geeft Thanos eerst toch goed op zijn donder, daarna komt Thanos terug.
Als Hulk met gemak iedereen gewoon aan kan, is er toch niks aan man.

chefry1983

Avatar

^
Goede theorie. Ik had er niet zo over nagedacht

Frietgezicht

Avatar

Schokkender kan maar beter niet want deel deel 3 verdiend al een oscar nominatie voor beste film.

Decepticon

Avatar

Regisseur Joe Russo heeft in een interview gezegd dat Thanos in Infinity War sterker is dan Hulk.
Heb vanmorgen net een "Thanos is stronger than Hulk" video op youtube gezien daarover.

Lurch

Avatar

Ik heb voor zover ik mij kan herinneren maar één keer een film met de Hulk gezien waarin hij sterker werd naarmate hij kwader werd, en dat was Hulk uit 2003.
Matige film, maar dát zat er dus wel in (hij werd ook zelfs groter).
Ik vond het in latere films bijvoorbeeld ook tegenvallen dat Thor elke keer vrijwel net zo sterk blijkt te zijn als de Hulk.
Zoals mijn zoon al zei: "ik heb de hoop opgegeven dat de Hulk nog eens echt gaat pletten" (wat in de 1e Avengers film uit 2012 wel gebeurde).
Een ander voorbeeld waarin Marvel tegenstrijdigheden creëert is de kracht van Captain America vs de kracht van Spiderman.
1. In The Winter Soldier is Cap ongeveer zo sterk als Bucky's metalen arm.
2. In Civil war vangt Spiderman met gemak een klap van die metalen arm met één hand op, maar dan
3. later in gevecht met Cap lijkt Cap wel weer sterker dan Spiderman.
Het was een mooi gevecht maar ik vond het niet kloppen; ook al omdat in de comics Spiderman sterker dan Cap is.

Mothercopper

Avatar

@deception. Tot een zekere hoogte ga ik met je mee. Thanos is zeer sterk en een buitengewoon goed strateeg. Waarschijnlij wint ie van de Hulk, maar laten we de Hulk niet te snel uitvlakken. De Hulk heeft ongelimiteerde kracht. Geheime oorlogen een hele berg op zijn schouders, Onslaught verslagen, de gevechten in WW Hulk ... enz. enz. De krachten van de Hulk zijn gewoon afgezwakt en dat is jammer. Ik vind persoonlijk dat comics geen recht wordt aangedaan. Ook Thor zijn kracht is afgezwakt.

NieuwsFilm

meest populair