'Avengers 4' wordt zelfs nog schokkender

'Avengers 4' wordt zelfs nog schokkender

Aldus Thor-acteur Chris Hemsworth.

Na de slechterik Thanos (Josh Brolin) was Thor (Chris Hemsworth) misschien wel het meest opzienbarende personage uit Avengers: Infinity War. De Thor-acteur heeft nu aangegeven dat Avengers 4 "zelfs nog schokkender" wordt. Hemsworth blijkt de scripts te hebben gelezen van beide delen.

In een interview met Esquire sprak Hemsworth over de volgende Avengers-film:


"Als je geschokt was door Infinity War, dan denk ik dat de tweede zelfs nog schokkender is, om heel andere redenen. Dat is wat me zo ongeveer omver blies toen ik beide scripts las; hoe ze het voor elkaar krijgen om zoveel verschillende personages te managen en ze allemaal hun eigen beelden en momenten te geven. En om ze dan ook nog te laten ontwikkelen en ze fris en uniek aan te laten voelen. Niet als een rommelig bij elkaar gegooid groepje van die lui."

In Avengers 4, de 22e MCU-film, krijgen we te zien hoe de overgebleven helden omgaan met de dood van hun teamleden. Ze krijgen in ieder geval hulp van Captain Marvel (Brie Larson), Hawkeye (Jeremy Renner), Wasp (Evangeline Lilly) en Ant-Man (Paul Rudd). Anthony en Joe Russo's vierde Avengers-film staat gepland voor mei 2019. Daarvoor zie je nog Ant-Man and the Wasp (18 juli) en Captain Marvel (6 maart 2019). De eerste ontdekt het broodnodige Quantum Realm en de tweede laat de oorsprong van de uiterst krachtige vrouwelijke superheld zien.


Hieronder een opvallende Chinese poster voor Infinity War, waarin de tease naar Captain Marvel wordt benadrukt. In China is al 2,2 miljard yuans opgehaald - zo'n 343 miljoen dollar.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair