'The Crow'-remake met Jason Momoa wederom van de baan...

'The Crow'-remake met Jason Momoa wederom van de baan...

De remake lijkt ondertussen net zo vervloekt te zijn als het origineel met Brandon Lee.

Acteur Jason Momoa heeft wegens een bericht op Instagram laten weten dat de remake van The Crow wederom van de baan is. Momoa deelde een foto van hemzelf (in Crow make-up?) en regisseur Corin Hardy, die al enkele jaren aan de film is verbonden. Beide heren hebben het project nu dus verlaten. De reden voor het schrappen is een financieel dispuut tussen producent Samuel Hadida en Sony Pictures, dat de film zou distribueren.

Sony liet eerder dit jaar nog weten dat The Crow in oktober 2019 de bioscopen zou moeten bereiken, maar ook dat kunnen we vergeten. Momoa liet het volgende weten in zijn bericht:

"Ik heb acht jaar gewacht om deze rol te mogen spelen. Ik hou van Corin Hardy en Sony Pictures, maar helaas moet ik misschien nog eens acht jaar wachten. Helaas niet met dit team. Ik zweer jullie echter dat ik The Crow zal spelen. Sorry dat ik je teleur moet stellen James O'Barr. Deze film moet gemaakt worden. Ook sorry richting de fans natuurlijk. Ik wil dat jullie de film krijgen die jullie verdienen."

Hieronder de foto van Momoa en Hardy.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair