Acteurskoppel Ben Foster & Laura Prepon schenkt elkaar het jawoord

Acteurskoppel Ben Foster & Laura Prepon schenkt elkaar het jawoord

Verliefd sinds 2016!

Actrice Laura Prepon heeft via haar Instagram-account bekendgemaakt dat zij en Ben Foster in het huwelijksbootje gestapt zijn. Dat deed ze afgelopen zondag met het onderstaande bericht, waarbij ze schreef: "Net getrouwd! Iedereen bedankt voor alle liefde en steun. Wens ons allemaal het beste toe!"

De 38-jarige actrice en 37-jarige acteur zijn samen sinds 2016. Kort na het begin van hun romance raakten ze verloofd. Ze namen de tijd met het plannen van de trouwerij, die van het tweetal niet groots hoefde uit te pakken. Enkel familieleden en goede vrienden waren uitgenodigd.

Bekijk de afbeeldingTussen de verloving en de trouwpartij door hebben Prepon en Foster hun eerste kind gekregen: dochter Ella. Ze verwelkomden haar in augustus 2017. De acteurs vormden voorheen acteurskoppels met andere collega's. Zo ging Prepon wel zeven jaar uit met de jongere broer van That 70's Show-vakgenoot Danny Masterson, Christopher.

Foster had ook een opvallende relatie met House of Cards-actrice Robin Wright. Ze werden een tweetal aan het begin van 2012 en raakten twee jaar later verloofd. Aan het einde van 2014 besloten ze echter uit elkaar te gaan, iets wat ze een paar maanden later weer omdraaiden. De verloving ging vervolgens weer de goede kant op. Helaas ontdekten ze in 2015 dat ze echt niet voor elkaar geschapen waren, wat resulteerde in een definitieve splitsing.



NieuwsFilm

meest populair