Algemeen

'Doctor Doom' onzeker door mogelijke overname Fox

Wie weet wat de toekomst brengt.

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
Het script van Noah Hawleys Doctor Doom is bijna af. Maar de regisseur laat tijdens een interview met Vulture weten dat het zomaar zou kunnen dat de film geheel geschrapt gaat worden. Dat hangt af van de resultaten van de geplande overname van Fox door Disney.

Mocht die overname doorgaan, dan vloeien de rechten op de X-Men en Fantastic Four terug naar Disney. De studio zou dan kunnen besluiten om de Fantastic Four in het MCU te integreren, of een reboot te geven. Mocht zoiets gebeuren, zou de film van Hawley wel eens geannuleerd kunnen worden.

"Ik weet dat er een bepaalde onzekerheid is, gezien het potentieel van een overname door Disney en het feit dat Marvel wellicht de rechten op X-Men en Fantastic Four terugkrijgt. Wellicht hebben zij een eigen plan in de la liggen. Ik weet het gewoon niet. Dus er is een zekere mate van onzekerheid in dit geheel," aldus Hawley.

Tegelijk moet meegenomen worden dat Disney en Marvel al hebben laten weten niet van plan te zijn om - mocht de overname doorgang vinden - meteen alle plannen van Fox overboord te gooien. Het kan dus dat de film er gewoon komt.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Doom kan zo vet worden, gebruik het zoals in de comics, en vooral ook die stem, zo cool dit karakter.

Pronk47

Avatar

Doom tegen thanos

Upriser

Avatar

Kan FT even actie ondernemen tegen bovenstaande benucci?

nieuwslaatste nieuws

meest populair