Vierde 'Jackass' is zomaar mogelijk!

Vierde 'Jackass' is zomaar mogelijk!

Johnny Knoxville heeft genoeg inspiratie...

Het is pakweg twee decennia geleden dat Jackass debuteerde op MTV. Acht jaar geleden was de laatste toevoeging in de filmreeks te zien. Nu horen we dat een vierde film zomaar mogelijk is. Dat vertelt Johnny Knoxville, een van de sterren van de franchise.

"Het is absoluut mogelijk," aldus Knoxville tijdens een interview met Entertainment Weekly. "Het is niet zo alsof we nee zeggen. Als we er nog een maken, moeten we jongere mannen binnenhalen - wat vers bloed introduceren. Maar het is zeker mogelijk."

De 47-jarige acteur en producent vertelde dat de cast heel veel ideeën kreeg tijdens de opnames van Jackass 3D, dat in 2010 te zien was. De kans om die plannen te verfilmen kwam er echter niet. Maar Knoxville heeft ze wel opgeschreven en blijft dat doen met verschillende ideeën.

Het is dus zomaar mogelijk dat er straks weer een stel knotsgekke stunts - die behoorlijk pijnlijk zullen uitvallen voor degenen die ze uitvoeren - zullen worden uitgevoerd. Hieronder een video met een paar highlights van voorgaande films.



NieuwsFilm

meest populair