Video

Trailer 'Operation Finale': Oscar Isaac jaagt op de architect van de Holocaust

En helaas voor Ben Kingsley... is hij dat.

door Rik Timmer om 09:06 in Video
De eerste trailer van het biografische drama Operation Finale is online gezet door MGM Studios. In de hoofdrol zien we o.a. Oscar Isaac als Israëlisch Mossad-agent Peter Malkin, die in de jaren 60 het voor elkaar kreeg om één van de bedenkers van de Holocaust te vangen. Deze Duitse nazi genaamd Adolf Eichmann wordt tot leven gebracht door Ben Kingsley. Zie hieronder het filmpje.

Legendarisch Mossad-agent Peter Malkin krijgt vijftien jaar na de Tweede Wereldoorlog de taak van zijn meerderen om nazi-officier Adolf Eichmann in Argentinië te zoeken en in te rekenen. Eichmann is één van de belangrijkste Duitsers die verantwoordelijk was voor de Jodenvervolging en hield zich vooral bezig met het wegvoeren van de joden. Om zijn missie met succes uit te voeren krijgt Malkin het bevel over een klein groepje van geheime agenten. Samen zullen ze het onmogelijke moeten klaarspelen.


In de cast komen namen voor als Mélanie Laurent, Joe Alwyn en Nick Kroll. Operation Finale is respectievelijk geschreven en geregisseerd door Matthew Orton en Chris Weitz (The Golden Compass). Distributeur Metro-Goldwyn-Mayer brengt het drama 14 september uit in de Amerikaanse bioscopen.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair