Moordlustige Michael Myers is terug in eerste beelden 'Halloween'!

Moordlustige Michael Myers is terug in eerste beelden 'Halloween'!

Eindelijk wat beeldmateriaal.

Michael Myers is terug! Vandaag hebben Universal Pictures en Blumhouse Productions de eerste foto's en een eerste teaser van de nieuwe Halloween-film vrijgegeven. Dat in afwachting van de eerste trailer, die aanstaande vrijdag al online verschijnt. Hieronder eerst de beelden, gevolgd door de foto's.


In de film keert Jamie Lee Curtis terug als Laurie Strode, om het nog eenmaal op te nemen tegen Michael Myers - de gemaskerde figuur die haar sinds zij op een noodlottige Halloweennacht vier decennia geleden al de stuipen op het lijf jaagt. Samen met haar dochter Karen (Judy Greer) en kleindochter Allyson (Andi Matichak) staat haar zo te zien nog een zwaar gevecht te wachten.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Halloween wordt geregisseerd door David Gordon Green en dient als voortzetting van de originele film van John Carpenter. Laatstgenoemde keerde overigens ook terug voor deze film, om hem te produceren en te helpen met het scenario. Daar komt nog eens bij dat Carpenter samenwerkt met Jason Blum, die momenteel een van de populairste heren in de horrorindustrie is.

Vanaf 1 november draait Halloween in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair