Heerlijke trailer 'The Old Man and the Gun'

Heerlijke trailer 'The Old Man and the Gun'

Robert Redford in een glansrol.

Fox Searchlight heeft de opvallende eerste trailer vrijgegeven van The Old Man and the Gun. In die film speelt Robert Redford een van de meest beruchte dieven van de Verenigde Staten: Forrest Tucker. De film is geschreven en geregisseerd door David Lowery en gebaseerd op een kort verhaal van David Grann, dat in 2003 in The New Yorker verscheen.


The Old Man and the Gun is het waargebeurde verhaal van Forrest Tucker. Hij ontsnapte toen hij zeventig was uit de San Quentin gevangenis en pleegde vervolgens een reeks bankovervallen die de autoriteiten steeds verwarder achterlieten en het Amerikaans publiek juist amuseerde. Hij wordt opgejaagd door politieagent John Hunt (Casey Affleck), die langzaamaan steeds meer waardering begint te voelen voor de toewijding die Tucker toont, en ontmoet een vrouw (Sissy Spacek), die gevoelens voor Forrest krijgt, ondanks diens misdadige wegen.

Gezien het opmerkelijke verhaal en het aantal Oscarwinnaars (twee) zou het zomaar eens een goede film kunnen zijn. In de Verenigde Staten vanaf 28 september in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair