Post-apocalyptische sfeer op foto's nieuwe 'Terminator' film

Post-apocalyptische sfeer op foto's nieuwe 'Terminator' film

En Arnie aan de gewichten!

Van de week zagen we al een eerste blik op Linda Hamiltons Sarah Connor Hieronder zie je wat beelden vanaf de set en zie je hoe Arnold Schwarzenegger is gestart met trainen om weer fit te raken voor de reboot Terminator die eind volgend jaar in de bioscoop te zien moet zijn.

Als eerste Schwarzenegger. Hij is gestart met zijn workout om er weer uit te zien als de T-800 zoals we die zo'n beetje kennen uit onder meer T2: Judgment Day. Onderstaande beelden tonen aan dat de zeventigjarige actieheld zeker wat gewichten zal moeten liften. En hij belooft dat hij er geen magisch pilletje bij zal gebruiken. Deze bestaan ook niet, volgens Arnie.


En hieronder zie je enkele foto's vanaf de set in Isleta del Mor in Almeria, waar de crew een strand heeft gecreëerd met een neergestorte helikopter en flink wat skeletten en schedels. Duidelijk een post-apocalyptisch sfeertje!

Bekijk de afbeelding
De "requel" is in handen van Deadpool-regisseur Tim Miller en ook James Cameron draagt zijn steentje bij. Andere rollen zijn voor Gabriel Luna, Natalia Reyes, Diego Boneta en Mackenzie Davis. Vanaf 22 november 2019 in de Nederlandse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair