Ook Al Pacino in 'Once Upon a Time in Hollywood'!

Ook Al Pacino in 'Once Upon a Time in Hollywood'!

Nog een grote naam toegevoegd aan een al uiterst indrukwekkende sterrencast!

Quentin Tarantino weet altijd wel grote namen te strikken voor al zijn films, maar de sterrencast van Once Upon a Time in Hollywood wordt echt super indrukwekkend: er werd al vroegtijdig bekendgemaakt dat Brad Pitt, Leonardo DiCaprio en Margot Robbie de hoofdrollen zullen gaan vertolken. Hierna werd ook aangekondigd dat Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Michael Madsen én Tim Roth rollen hebben weten te bemachtigen in Tarantino's nieuwste film.

Maar daar houdt het nog niet op; eerder deze week werden ook o.a. Damian Lewis, Luke Perry, Emile Hirsch, Dakota Fanning en Clifton Collins Jr. toegevoegd aan de al zo imposante cast. Nu, als kers op de taart, zal ook de uiterst bekende Al Pacino van de partij zijn. Dit bekent dat er twee grote films met Pacino uitkomen in 2019; buiten Once Upon a Time in Hollywood zal de met een Oscar bekroonde acteur namelijk ook te zien zijn in Martin Scorsese's The Irishman.

Voor wie nog niet weet waar Once Upon a Time in Hollywood over gaat, hier een korte uitleg: de film speelt zich af in de zomer van 1969 en gaat over een tv-acteur genaamd Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), die in slechts één succesvolle westernserie heeft gespeeld en nu probeert om een grote filmrol te bemachtigen. Zijn rechterhand Cliff Booth (Brad Pitt), die tevens Daltons stuntman is, verlangt echter ook naar een filmcarrière. Het verhaal van Dalton doorkruist de moord op Ricks buurvrouw Sharon Tate (Margot Robbie) en vier van haar vrienden door de Charles Mansons sekte.

NieuwsFilm

meest populair