Het advies van John Carpenter aan de makers van 'Halloween'

Het advies van John Carpenter aan de makers van 'Halloween'

Maak een nietsontziende film...

John Carpenter had duidelijk advies voor de regisseur van de Halloween-reboot die later dit jaar te zien zal zijn. Volgens David Gordon Green had Carpenter vooral de hoop dat het een keiharde horrorfilm zou worden. Iets dat, gezien de eerste trailer van eerder deze week, allicht gelukt is.

"Zijn advies was briljant: maak het meedogenloos. Hij had wat aantekeningen, waar ik me heel erg zenuwachtig over voelde," aldus Green. "We hadden allemaal heel erg hard aan het scenario gewerkt, dus voelden ons ook heel erg opgewonden. Het is behoorlijk wat voor drie filmnerds om de kans te krijgen om aan de slag te gaan met deze franchise, maar om vervolgens de ring van de godfather te mogen kussen en zien hoe dat gaat, is een heel ander ding..."

In Halloween nemen Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) en Michael Myers (Nick Castle) het nog eenmaal tegen elkaar op. Michael ontsnapt uit de gevangenis en Laurie heeft al die jaren klaargestaan om hem op te vangen en te doden... Maar dan blijkt dat Michael daar ook al op voorbereid was en dat Laurie het nog wel eens heel zwaar zou kunnen krijgen.

Vanaf 1 november in de bioscoop.


NieuwsFilm

meest populair