Vince Vaughn op vrije voeten na aanhouding wegens rijden onder invloed

Vince Vaughn op vrije voeten na aanhouding wegens rijden onder invloed

De politie in Californië hanteerde een nultolerantie-beleid.

Toen Vince Vaughn eergisteren uitging met een vriend had hij vermoedelijk niet verwacht dat hij een nachtje in de gevangenis zou doorbrengen. De 48-jarige Amerikaan had volgens roddelwebsite TMZ op de zaterdag te veel gedronken en werd zondag om half één 's nachts in Manhattan Beach, Californië aangehouden door de politie. Zowel bestuurder Vaughn als zijn ongenoemde passagier werden ingerekend, nadat ze weigerden mee te werken. Zo wilden ze bijvoorbeeld niet uitstappen.

De heren hebben een paar uur in de bajes doorgebracht. Vaughn, die kort daarop vrijkwam na het betalen van een borgtocht van vijfduizend dollar, zou officieel zijn opgepakt wegens rijden onder invloed en het belemmeren van een politieagent. Met hun controlepunt hanteerde de politie uit Manhattan Beach een nultolerantie-beleid. Wie te veel alcohol in zich had werd meteen meegenomen naar het bureau. Op deze manier wilden ze een duidelijke boodschap overbrengen: niet drinken en rijden.

Dit is niet de eerste keer dat de acteur met de politie te maken heeft gehad. Terug in 2001, toen hij bezig was met de opnames van Domestic Disturbance, raakten hij, acteur Steve Buscemi en scenarist Scott Rosenberg betrokken bij een bloederig gevecht in een kroeg. De drie heren waren samen toen twee andere mannen naar problemen zochten - één van hen bleek de vriend van een vrouw te zijn die eerder met Vaughn stond te praten. Beide ruziemakers, Vaughn en Rosenberg belandden voor een korte tijd achter de tralies. Buscemi moest naar het ziekenhuis, omdat hij meerdere keren met een mes was gestoken. Namelijk boven zijn ogen, in zijn kaak, keel en arm.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair