Foto 'Terminator': T-800 acteur en jonge John Connor!

Foto 'Terminator': T-800 acteur en jonge John Connor!

Bekijk de stand-in voor Schwarzenegger.

Afgelopen dagen zagen we al wat foto's van de set van de film Terminator, de zesde film in de franchise en de derde film die reeks een reboot moet geven. Naast enkele bekende gezichten duiken er uiteraard ook nieuwe gezichten op. Hieronder een blik op de acteurs die de T-800 en de jonge John Connor gaan spelen.

Op onderstaande foto zie je twee acteurs, een erg jonge en een behoorlijk gespierde. De eerste luistert naar de naam Jude Collie en hij gaat de rol invullen van een jonge John Connor. Hoe groot zijn rol wordt is nog niet duidelijk. De gespierde acteur blijkt Brett Azar, de stand-in voor Arnold Schwarzenegger die zeker de jongste niet meer is.


Wat in ieder geval wel duidelijk is, is dat John Connors moeder, Linda Hamiltons Sarah Connor, een grote(re) rol heeft in de film die aansluit op T2: Judgment Day.

Deadpool-regisseur Tim Miller leidt de film en James Cameron is de producent. Andere rollen komen van in ieder geval Gabriel Luna (een nieuwe Terminator), Natalia Reyes, Diego Boneta en Mackenzie Davis. Vanaf 22 november 2019 in de Nederlandse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair