Algemeen

Marvel-baas hint naar films na 'Avengers 4'

Onder meer andere incarnaties van bestaande helden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 10:39 in Algemeen
We hebben nog drie films te gaan in de derde fase van het Marvel Cinematic Universe, maar veel fans kijken uit naar welke titels er ná Avengers 4 gaan verschijnen. Studiobaas Kevin Feige heeft gehint naar wat we zo ongeveer kunnen verwachten, uiteraard zonder een enkele nog niet onthulde titel te onthullen.

Volgens MCU News & Tweets heeft Feige drie niet geheel onverwachte zaken weggegeven, namelijk dat de films Avengers 4:

- doorgaan met verhalen over personages die je al kent
- andere incarnaties van personages die je kent onthult en
- compleet nieuwe personages uit de comics introduceert waarvan je [waarschijnlijk] nog niet hebt gehoord.

De kans lijkt groot dat huidige superhelden als Doctor Strange, Black Panther en Captain Marvel terugkeren. Ook wordt er al jaren over gesproken dat een andere (reeds actieve) held de rol van Captain America overneemt. En wat betreft de nieuwe personages; Marvel beschikt er over duizenden, dus dat kunnen er flink wat zijn.

Feige zou volgens Comic Book Movie ook aan hebben gegeven dat we Ms. Marvel niet in Captain Marvel hoeven te verwachten. "We wilden eerst Captain Marvel laten verschijnen, zodat er iets is voor een jong moslimmeisje om zich door te laten inspireren," aldus Feige volgens CBM.

Overigens zijn er twee titels reeds bekend voor Phase 4. Spider-Man: Homecoming 2 en Guardians of the Galaxy Vol. 3 verschijnen respectievelijk op 4 juli 2019 en in 2020. Tot Avengers 4 begin mei 2019 verschijnt zie je ook nog Ant-Man and the Wasp (18 juli) en Captain Marvel (6 maart 2019). Welke films of nieuwe helden zie jij graag in de vierde fase, ook wel het Marvel Cosmic Universe?

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Prince John

Avatar

Het is Kevin Feige week op FT.
Hoe dan ook, ik zie graag een Squirrel Girl film, dat lijkt me echt geweldig aangezien ik een grote eekhoorn fan ben. Vooral de Barbarijse grondeekhoorn is erg mooi.

Master Of Films

Avatar

Ja Squirrel Girl, das pas een lekker wijf.

Daanminator

Avatar

Ik zie het wel wat er komt na avengers 4.

Guyon2002

Avatar

Jullie kunnen de naam zowat gaan veranderen naar Marvel Totaal

Rutherford

Avatar

Ik hoop op een Moon Knight film

chefry1983

Avatar

een aankondiging voordat men weet hoe avengers 4 eindigd is nooit grappig. We willen nog niet weten welke films erna komen

ridjieddo

Avatar

+1 Rutherford, alhoewel ik hem liever zie in de Netflix series a la Punisher: eerst een bijrol en dan een spin-off seizoen toegewijd aan zijn verhaal

GreenHornet

Avatar

Liever Feige dan Kennedy

Rutherford

Avatar

@riedjiedo, de Netflix-series staan wel niet meteen garant voor kwaliteit. Daredevil s1 en s2 vind ik bv een vd beste series ooit. Jessica Jones s1 en het eerste deel van Luke Cage s1 waren ook wel te pruimen. Iron Fist en The Defenders waren wel heel erg magertjes, Jessica Jones s2 afgezet na 4 afleveringen, daarvoor hebben ze het woord saai uitgevonden. Punisher nog niet gezien tot mijn grote spijt, gauw eens werk van maken. Met een serie kan je een superheld veel lagen meegeven, maar een serie boeiend houden over heel de lijn is niet simpel.

chefry1983

Avatar

@Rutherford,

the punisher is zeker een aanrader om te kijken. goede serie! Jessica Jones seizoen 2 heb ik wel afgekeken maar ben nu al vergeten waar het overgaat want het was heel erg saai. Daredevil s1 en s2 zijn goed. Defenders was erg kort en hierdoor mager van kwaliteit. Iron Fist was ook matig

venny

Avatar

Kijk alleen op deze site >>>

nieuwslaatste nieuws

meest populair