Trailer 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' een van de best bekeken ooit voor Sony

Trailer 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' een van de best bekeken ooit voor Sony

Niet slecht voor een animatiefilm over Miles Morales.

De trailer voor Spider-Man: Into the Spider-Verse deed het uiterst goed. Niet gek ook: de spinnenman van Marvel blijft enorm populair en kan dus ook in deze geanimeerde spin-off rekenen op behoorlijk wat aandacht. Zoveel aandacht, dat het een van de best bekeken trailers van Sony tot nu toe is.

In de film reist Spider-Man naar een aantal andere dimensies. Hij komt daarbij verschillende Spider-Men en -Women tegen en moet met hen allemaal samenwerken om alle realiteiten te redden! Centraal in dit avontuur staat overigens Miles Morales, wiens stem ingesproken wordt door Shameik Moore. Verder speelt ook Peter Parker (Jake Johnson) een rol, evenals Spider-Gwen (Hailee Steinfeld).

De eerste beelden van de film werden volgens Deadline maar liefst 44 miljoen keer bekeken. Dat is meer dan andere soortgelijke animatiefilms, waaronder Sausage Party en The Lego Batman Movie. De trailer voor Into the Spider-Verse trok verder 164.000 reacties op sociale media, wat ook erg veel is.

Er zijn nog geen voorspellingen voor de box office, maar gezien de aandacht die er voor dit project is, zal dat allicht goedkomen.



NieuwsFilm

meest populair