Celebrity

Robert De Niro verontschuldigt zich voor Trumps gedrag

Ook haalde de acteur uit naar de president tijdens de Tony Awards.

door Wouter Drummen om 14:18 in Celebrity
Robert De Niro is bepaald geen fan van Donald Trump; dat heeft hij in het verleden al meerdere malen laten weten, maar nu haalt de wereldberoemde acteur opnieuw hard uit naar de President van de Verenigde Staten. Trump maakte namelijk deel uit van de G7, een intergouvernementeel forum van zeven vooraanstaande industriële staten en de Europese Unie. De G7-top, die plaatsvond in Canada, leek in betrekkelijke harmonie te eindigen, met een gezamenlijke slotverklaring die ook door de VS werd ondertekend.

Maar Trump, die vroegtijdig moest vertrekken om naar Singapore te reizen, nam uiteindelijk via Twitter afstand van de verklaring en gaf opdracht aan de achtergebleven Amerikaanse vertegenwoordigers om niet akkoord te gaan. De reden? Trump was het niet eens met de persconferentie van premier Justin Trudeau die hij gaf na Trumps vertrek. Zo zei Trump, natuurlijk weer op Twitter: 'Gebaseerd op Justin's speech heb ik besloten dat Amerika zich terugtrekt. Premier Trudeau was heel mak en stilletjes tijdens de bijeenkomst, maar haalt dan naar ons uit als ik weg ben door te zeggen dat hij het niet met me eens is en dat hij niet met zich laat sollen. Dat is oneerlijk en zwak''.

In een reactie zei Canada dat Trudeau niks heeft gezegd wat hij niet al eerder had gezegd in het bijzijn van Trump, maar dat mocht niet baten; Trump kwam niet terug op zijn beslissing en ook zijn veiligheidsadviseur zei dat de andere G7 landen altijd weer opnieuw verwachten dat ze geld krijgen van Amerika, maar dat dat maar eens voorbij moet zijn. Nu excuseert Oscar-winnaar Robert de Niro zich dus voor Trumps gedrag.

Zo zei de 74-jarige acteur tijdens een toespraak in de Canadese stad Toronto: ''Ik wil mij excuseren voor het idiote gedrag van mijn president. Het is een schande en ik bied mijn verontschuldigingen aan aan Justin Trudeau en de andere leden van de G7. Het is walgelijk''. Maar daar bleef het niet bij, want tijdens de Tony Awards, haalde hij opnieuw uit naar Trump. Daar kreeg hij een staande ovatie, niet omdat hij een prijs had gewonnen of een krachtige speech gaf maar vanwege de manier waarop hij het over Trump had: ''Ik ga één ding zeggen: Fuck Trump!'' De hele zaal reageerde behoorlijk uitzinnig op die belediging, zoals hieronder is te zien:12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

Als je dan gaat denken, zomaar voor de lol. Als de Russen hem echt hebben geholpen om hem in het zadel te krijgen als president, en hij nu overal verdeeltheid zaait bij zijn partners, en opeens met communiste aan tafel zit zoals Kimmetje.
Zou je kunnen denken vanuit strategisch oogpunt dat de VS en de coalitie gedestabiliseerd wordt, onder het mom divide and conquer.
Ik zeg niet dat het zo is, maar hij doet me denken aan Burke uit Aliens. ;)

rubikon

Avatar

Wat een dwaas.

Goku32

Avatar

Ben je al zo rijk als Robert de niro's. Waar maak je druk om man demmm wat kan jou Trump schelen zeg

Frietgezicht

Avatar

Niemand durft te fluiten zeker want kan mij niet voorstellen dat er geen Trump stemmers daar zitten. Die klappen waarschijnlijk gewoon mee.

cuproy

Avatar

Kijk alleen op deze site >>> 1CHANNELHD.XYZ

Ik heb veel van dezelfde sites alleen deze site geprobeerd die echt werkt om volledige films te bekijken
Met hoge kwaliteit en alle ondertitels

SeanDeNiro

Avatar

De Niro kan inderdaad beter zijn geld gaan tellen, wat een hypocriete dwaas.

Gigan72

Avatar

Pffff zelf hebben de meeste in hollywood 6 autos voor de deur een prive jet 10 huizen een boot... en miljoenen op hun rekening dat vergeten ze ff...

Dus kijk eerst na je zelf...

Ben ook geen fan van Trump maar de us heeft het aan zich zelf te danken ( misschien ook een beetje door rusland Smiley face...) hadden ze maar moeten stemmen en niet thuis blijven zitten met de gedachte Clinton wint toch wel...Vraag me af of Clinton het voor elkaar had gekregen om met Kim te praten over vrede.


Civilian Supreme

Avatar

Ik zou me ook schamen met zo'n leider. Doe dan maar Willempie.

Vindt het op zich wel moedig van Deniro, hij kan daar ook gewoon een 'veilig' onzinnig praatje houden. Alleen dat Fuck zou hij beter weg kunnen laten.

ThomasOMalley

Avatar

^Mwa moedig zou ik het niet noemen.
Buiten of ik vind dat je als acteur/celebrity je politieke gedachtegoed überhaupt moet delen tijdens een dergelijke gelegenheid, vind ik het dapperder wanneer je een inhoudelijke statement maakt.

Frietgezicht

Avatar

@ Supreme, Willempie is geen leider... we gedogen in dit land Willempie enz omdat ze zich ook nuchter en nederig opstellen maar de leiders kiezen we zelf.

En als Robertje geen ‘fuck’ roept dan roept die Trump!!
Hele andere boodschap dan.

Moviemagic

Avatar

cuproy "Kijk alleen op deze site >>> 1CHANNELHD.XYZ

Ik heb veel van dezelfde sites alleen deze site geprobeerd die echt werkt om volledige films te bekijken
Met hoge kwaliteit en alle ondertitels"


Krijgen jullie die klootviool niet voorgoed weg. Hij komt steeds terug onder een andere naam. DOE ER EENS IETS AAN A.U.B.!

Thiver

Avatar

SeanDeNiro "De Niro kan inderdaad beter zijn geld gaan tellen, wat een hypocriete dwaas."

Wat is hier hypocriet aan?

nieuwslaatste nieuws

meest populair