Algemeen

Onhoudbare Predator op nieuwe foto 'The Predator'

Boyd Holbrook en co. moeten ze tegenhouden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 11:52 in Algemeen
In de tv-trailer voor The Predator een paar dagen geleden zagen we dat de inwoners van een woonwijkje niet alleen te maken krijgen met de normale Predators. Er duikt namelijk ook een Mega-Predator op. Dat de gewone Predators ook geen kleintjes zijn bewijst onderstaande nieuwe foto, via Empire.

Tegenover Empire gaf Iron Man 3-regisseur Shane Black ook nog wat opheldering over het plot, of in ieder geval de sfeer van de film. "Deze geeft meer het gevoel een spionagethriller te zijn. De Predators hebben de aandacht getrokken en de mondiale inlichtingenwereld is erbij betrokken."


Er zijn rollen voor onder meer Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Thomas Jane, Yvonne Strahovski, Jake Busey en Edward James Olmos en vanaf 13 september zie je hoe deze zesde Predator-film uitpakt, op het witte doek. Hieronder nogmaals die tv-trailer met die mega-Predator!6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

WolfProductions

Avatar

Hij bevind zich in een klote situatie....

Prince John

Avatar

@ Wolf
Na Wolverine kan hij ook echt wel Predator, moet een makkie zijn

venny

Avatar

Kijk alleen op deze site >>>

Artificialis

Avatar

De predators vs de overheid, dat is op zich een interessante nieuwe stap in de ''franchise''. Hopelijk wordt het niet teveel een standaard-actiefilm en proberen ze er ook een thriller van te maken.

Master Of Films

Avatar

Nou zou spannend als dat ene meesterwerkje Alien vs. Predator zal het worden hoor :P

nieuwslaatste nieuws

meest populair