Coole posters en tv-trailer 'Ant-Man and The Wasp'

De volgende Marvel film.

Met de ongekende opbrengst van meer dan 2 miljard dollar mag de kaskraker Avengers: Infinity War zich in ieder geval minimaal een jaar de financieel succesvolste superheldenffilm noemen. Het volgende avontuur in het Marvel Cinematic Universe draait rond een van de afwezige helden in die film, namelijk Paul Rudds Ant-Man. Onderstaande vermakelijke tv-trailer voor Ant-Man and the Wasp grapt over de situatie!


Hieronder zie je ook twee nieuwe posters voor Marvel Studios' Ant-Man and the Wasp, geregisseerd door Ant-Man kopman Peyton Reed. Op het eerste affiche zie je hoe de kleine Ant-Man en Hope van Dyne / Wasp, gespeeld door Evangeline Lilly, door het popcorn wandelen. Nogmaals een bevestiging dat het vooral een komedie wordt.

Bekijk de afbeelding
Deze tweede poster, meer een getekend authentiek affiche, toont ook veel andere personages uit de Marvel-film die midden juli in de Nederlandse 3D en IMAX bioscopen debuteert, met onder meer de acteurs Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Hannah John-Kamen, Michael Peña, Laurence Fishburne en Walton Goggins. Zin in?

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair