Algemeen

Captain Marvel pakt leiding in Marvel-filmuniversum

En Avengers komen weer bij elkaar!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 10:49 in Algemeen
De eerste beelden uit Avengers 4 en Captain Marvel zijn vertoond tijdens CineEurope. Tot op heden zijn er geen beschrijvingen van de beelden online te vinden, maar er zijn enkele details - via Comic Book Movie.

De meest opvallende is dat iemand tijdens de presentatie zei dat het personage Carol Danvers / Captain Marvel, gespeeld door Brie Larson, het Marvel Cinematic Universe gaat overnemen. En raar is dit niet, aangezien zij een belangrijk gezicht zal zijn tijdens de afronding van Phase III van het Marvel-filmuniversum. Ze is in twee van de drie afsluitende films te zien.

Daarnaast werd door ene Nikita Byrkin op Twitter aangegeven dat de Avengers in de opvolger van de miljardenfilm Avengers: Infinity War echt hun krachten zullen gaan bundelen. In Infinity War waren de helden veelal op verschillende plaatsen in het universum aan het wreken. Het lijkt er dus op dat we Chris Evans' Captain America, Robert Downey Jr.'s Iron Man, Chris Hemsworths Thor, Mark Ruffalo's Hulk, Scarlett Johanssons Black Widow en Jeremy Renners Hawkeye (en mogelijk anderen) weer in één shot te zien zullen krijgen. De laatste keer dat ze gezamenlijk op een locatie een vijand bestreden was in Avengers: Age of Ultron uit 2015.

Gemma Chan en Lashana Lynch' Captain Marvel verschijnt op 6 maart 2019 en Anthony en Joe Russo's tweede Avengers-film staat gepland voor 2 mei 2019. Twee fan-made posters voor de heldin:

40 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Avengers 4, met 2 Captains aan boord. Als dat maar goed gaat.

Zo te zien heeft die eerste fanposter wat inspiratie gedaan bij die andere Captain.

Ereptile

Avatar

Die eerste poster kan zo officieel zijn... Hopelijk krijgen we ook snel de bewegende beelden te zien!

SunChaser

Avatar

wat hangt er aan haar broek op poster 2?

Roeltje

Avatar

Mooie fan-made posters, vooral die eerste! Mits Captain Marvel een goede film is, lijkt me dit een leuke nieuwe Captain America/Iron Man

Jan231

Avatar

De Avengers gezamenlijk in een shot...dat is nog het beste nieuws.
Dat miste ik in Infinity War.

Goku32

Avatar

Die tweede foto ziet er vaag uit. Maar dat miste ik niet dat ze allemaal bijelkaar waren de advengers. Maar ben benieuwd wat captain marvel allemaal kan

ridjieddo

Avatar

Ik word ongemakkelijk als ik naar Die ogen van Captain Marvel op poster 2 kijk

Sunspot

Avatar

Eindelijk een echt vliegende held, behalve Vision.

Zou haar wel tegen Thor willen zien vechten voor de gein.

Sunspot

Avatar

Cameltoe zal wel een rits zijn, voor als ze naar de plee moeten :).

Andrew Garfield stond erop en had in contract laten zetten dat hij zijn pak met een soort rits of zo zou krijgen.

Tobey Maguire had dat niet

Frietgezicht

Avatar

@ Sunspot, ik heb anders types als Iron Man, War Machine en Falcon ook al voorbij zien vliegen.

Novarellum

Avatar

@frietgezicht
Met behulp van tech.. Sunspot bedoeld als superkracht.

Akke Moeka Hara

Avatar

Eigenlijk wel heel simpel om via zo een flut karakter iedereen terug te brengen, ze kan eigenlijk niks dan energie straaltjes schieten uit haar handjes.

chefry1983

Avatar

iron man en captain America zullen elkaar wel weer opzoeken in deel 4 en met behulp van captain marvel word Thanos verslagen.
Brie ziet er wel lekker uit hoor op de 1e foto (kwijl kwijl)

eltorro

Avatar

@Novarellum: Peter en zijn vader in GOT2 konden ook vliegen en Doctor Strange zweeft. En kan Thor ook niet vliegen?

Sunspot

Avatar

@FRietgezicht

Wat Novarellum zegt inderdaad, Vision is ook tech, maar beschouw hem als hybride zeg maar, is hij ook toch.

Is gewoon anders om een Superman te zien vliegen, zo cool. Bij mensen met tech heb ik dat niet echt.

Maar mis echt goeie vliegscenes van Superman, MOS ook, was te weinig of gewoon te simpel, over wat schapen vliegen en zo haha.

Sunspot

Avatar

@ElTorro

Was vanwege zijn hamer, weet niet hoe dat nu zit, hij kan het volgens mij zelf ook wel.

Heb Infinity War no gniet gezien overigens.

Sunspot

Avatar

Maar goed, ik bedoel gewoon 'normale' superhelden, biologisch voornamelijk, die kunnen vliegen, met tech erbij desnoods, maar toch nog biologisch.

Dat zijn de vetste superhelden juist. Hoeven niet eens te kunnen vliegen.

Daarom ben ik ook zwaar NIET down met die nieuwe Spiderman, is het wel spiderman, begint gewoon een opvolger van Iron Man te worden lijkt het wel :(

chefry1983

Avatar

sunspot,
Infinity war nog niet gezien?!
Schaam je! Jij gaat nu naar de bios toe!!!!!

Sunspot

Avatar

^

Haha, ja, gaat ook snel gebeuren :D

Artificialis

Avatar

De feministische golf kan ook bij het MCU niet achterblijven natuurlijk. Misschien kan haar personage als genadeklap nog een aantal karakters van seksuele intimidatie beschuldigen. Past zo mooi bij de huidige tijdsgeest.

benjamin

Avatar

Wat houdt eigenlijk in dat iemand zogezegd de leiding neemt? Zo veel merk ik nu toch ook niet van wie nu zogezegd de leiding heeft in het MCU.

ThomasOMalley

Avatar

Artificialis "Misschien kan haar personage als genadeklap nog een aantal karakters van seksuele intimidatie beschuldigen. Past zo mooi bij de huidige tijdsgeest."
Best een goed idee eigenlijk. Misschien kunnen ze Weinstein vragen voor wat verkrachtingsscènes.

Master Of Films

Avatar

ThomasOMalley "Best een goed idee eigenlijk. Misschien kunnen ze Weinstein vragen voor wat verkrachtingsscènes."
Yep, past precies in het Neanderthaler profiel van Artificialis. Blanke man (aka het sterke geslacht) ondrukt de vrouw (aka het zwakke geslacht).

Artificialis

Avatar

Master Of Films "Yep, past precies in het Neanderthaler profiel van Artificialis. Blanke man (aka het sterke geslacht) ondrukt de vrouw (aka het zwakke geslacht)."

Dat is jou masculaire visie van de werkelijkheid. Vrouwen zijn geen zwakker geslacht. Het is heel schattig dat jij als mannetje denkt het voor hen allen te moeten opnemen, maar ze hebben jou hulp echt niet nodig hoor.

ThomasOMalley

Avatar

Artificialis "Typisch dat het weer een vrouw is die met zo'n ongelofelijk dom idee aankomt."
Artificialis "Vrouwen zijn geen zwakker geslacht."
Volgens mij wordt het onderhand tijd dat we de comments van deze inconsistente jongen moeten negeren. Het wordt steeds duidelijker dat ‘ie alleen maar op zoek is naar aandacht. De reacties zijn continu tegenstrijdig met wat ‘ie eerder gezegd heeft en als het te inhoudelijk wordt ontwijkt ‘ie het punt. Ik begin er stiekem een beetje medelijden mee te krijgen.

Master Of Films

Avatar

Leuk geprobeerd Artificialis, maar helaas. Jij verliest elke keer een discussie door je eigen falen. Daarbij heb ik gebruik geen fantasy, maar een werkelijke bron.

Kortom dit is jou masculaire visie van de werkelijkheid.
bron: https://www.filmtotaal.nl/nieuws/57578

Artificialis "Het zit nou eenmaal in het systeem van mannen om seksueel opgewonden te raken van vrouwen. Dat kunnen vrouwen heel vervelend vinden, maar daar valt weinig aan te doen. Als je een hongerige leeuw een stukje vlees voorhoudt kun je hem ook niet kwalijk nemen dat hij een hapje neemt."


ThomasOMalley

Avatar

^Oh ja die quote haha. Wat een ramp zeg.

Master Of Films

Avatar

Artificialis "Het is heel schattig dat jij als mannetje denkt het voor hen allen te moeten opnemen, maar ze hebben jou hulp echt niet nodig hoor."
Mocht je het nog niet doorhebben. Ik geef slechts waarschuwingen aan de dames wat voor viezerik je bent.

ThomasOMalley "Volgens mij wordt het onderhand tijd dat we de comments van deze inconsistente jongen moeten negeren."
Ik geef je gelijk. Maar ik moet toegeven dat ik mij kapot lach wat voor domme uitspraken die goof allemaal uitkramt nadat Benjamin een koers correctie heeft gemaakt.

ThomasOMalley "De reacties zijn continu tegenstrijdig met wat ‘ie eerder gezegd heeft en als het te inhoudelijk wordt ontwijkt ‘ie het punt."
Ik verwacht ook geen nieuwe reactie meer, want zo'n alpha mannentje is hij ook weer niet.

Artificialis

Avatar

ThomasOMalley "Volgens mij wordt het onderhand tijd dat we de comments van deze inconsistente jongen moeten negeren. Het wordt steeds duidelijker dat ‘ie alleen maar op zoek is naar aandacht. De reacties zijn continu tegenstrijdig met wat ‘ie eerder gezegd heeft en als het te inhoudelijk wordt ontwijkt ‘ie het punt."

Koeien zijn dommer dan honden, niet zwakker. Als jij verschillende begrippen dezelfde betekenis toekent kan ik mij voorstellen dat je allerlei inconsistenties begint te zien. Je verwijt dat ik uit zou zijn op aandacht is ironisch, aangezien jullie toch steeds degene zijn die op mijn comments reageren? Als ik zie hoe uitgebreid ik op jullie aanvallen reageer is het toch echt lachwekkend dat je mij ervan beschuldigd de inhoud te ontwijken.

Master Of Films "Leuk geprobeerd Artificialis, maar helaas. Jij verliest elke keer een discussie door je eigen falen. Daarbij heb ik gebruik geen fantasy, maar een werkelijke bron."

Volgens mij geef ik gewoon mijn mening over de inhoud van het artikel. Als jij het er niet mee eens bent dan hoor ik dat graag. Je verdere beschuldigingen en negativiteit kan ik niet zoveel mee. De quote over die leeuw is inderdaad de biologische werkelijkheid. We zullen nooit een wereld krijgen waarin elke man 100% zijn seksuele driften zal leren beheersen. De werking van het brein en hormonale invloeden maken dat domweg onmogelijk. Dat is voor jou misschien een pijnlijke realiteit, maar wel iets waar vrouwen rekening mee kunnen houden.

Master Of Films

Avatar

Artificialis "Koeien zijn dommer dan honden, niet zwakker. Als jij verschillende begrippen dezelfde betekenis toekent kan ik mij voorstellen dat je allerlei inconsistenties begint te zien."

Hadden we het over koeien en honden. Nee, we hebben het over mensen. Kortom zwak argument met je verschillende begrippen. De zoveelste excuus om je eruit te lullen.

Artificialis "Je verwijt dat ik uit zou zijn op aandacht is ironisch, aangezien jullie toch steeds degene zijn die op mijn comments reageren?"

Wat ironisch dat jij dan weer reageert om mijn comments en die van Thomasje.

Artificialis "Volgens mij geef ik gewoon mijn mening over de inhoud van het artikel."

Wel volgens jouw beperkte verstand. Maar het feit is dat je weer een slap excuus kan gebruiken om je misogyniste opmerkingen te spugen op een filmforum.

Artificialis "Je verdere beschuldigingen en negativiteit kan ik niet zoveel mee."

Ik hoef niks te doen, je doet het allemaal lekker zelf. Jij bent degene die duidelijk geen normen en waarden kent, zeker niet op deze forum.
je laat het merken dat je een profiel van een Neanderthaler hebt. Dat je het zelf niet wilt zien is dan ook jouw probleem.

Artificialis "Als jij het er niet mee eens bent dan hoor ik dat graag."

Schijnbaar kan je ook niet lezen.

Artificialis "De quote over die leeuw is inderdaad de biologische werkelijkheid. We zullen nooit een wereld krijgen waarin elke man 100% zijn seksuele driften zal leren beheersen. De werking van het brein en hormonale invloeden maken dat domweg onmogelijk. Dat is voor jou misschien een pijnlijke realiteit, maar wel iets waar vrouwen rekening mee kunnen houden."
En dan glashard beweren dat vrouwen niet tot het zwakker geslacht behoren. Verder is enige nuance ook niet bij jouw te vinden in jouw lexicon.
Misschien een pijnlijke realiteit voor jou, maar de wereld is niet zo zwart/wit als je denkt. Kortom het is een goeie quote om de anderen te laten lezen wat voor persoon Artificialis nou is. Gewoon even de feiten op de neus drukken.

ThomasOMalley

Avatar

Artificialis "Koeien zijn dommer dan honden, niet zwakker."
Dan is hierbij genoteerd dat jij vrouwen per definitie dommer vindt dan mannen. Misschien iets voor je Tinderslogan? Gegarandeerd succes!

Artificialis

Avatar

@Master Of Films
Koeien en honden was een voorbeeld om de verschillen tussen de begrippen ''zwakker'' en ''dommer'' te illustreren, als jullie dat al verkeerd opvatten.. Ik kan het trouwens niet waarderen dat je zo'n giftige toon tegen mij aanslaat. Na zulke persoonsgerichte agressie hoef je van mij geen reactie meer te verwachten.

ThomasOMalley

Avatar

Och jee meneer "ik kaats graag een bowlingbal terug" doet huilie huilie. Hahaha clown.

Master Of Films

Avatar

Artificialis "Koeien en honden was een voorbeeld om de verschillen tussen de begrippen ''zwakker'' en ''dommer'' te illustreren, als jullie dat al verkeerd opvatten."
Ik vat helemaal niks verkeerd op, het is gewoon een slecht voorbeeld.

Artificialis "Ik kan het trouwens niet waarderen dat je zo'n giftige toon tegen mij aanslaat."
En ik kan het niet waarderen dat jij iedere keer met een giftige toon vrouwen bagatelliseert. Het is al duidelijk dat je geen grap maakte over de hongerige leeuw. Je meent het echt.

Tevens vraag ik mij echt af waarom Captain Marvel als genadeklap enkele karakters van seksuele intimidatie moet gaan beschuldigen.
WTF! Het is een foking MCU film!

De waanzin dat jij zich als slachtoffer voelt is helemaal krankzinning. Tijd dat je echt naar psycholoog gaat. Je hebt het echt nodig.

Artificialis

Avatar

Master Of Films "En ik kan het niet waarderen dat jij iedere keer met een giftige toon vrouwen bagatelliseert. Het is al duidelijk dat je geen grap maakte over de hongerige leeuw. Je meent het echt."

Veel mannen zien vrouwen (onbewust) uitsluitend als seksobjecten. Dat is toch niks nieuws? Natuurlijk, ze kunnen wel beleefd en netjes zijn, maar in hun achterhoofd zijn ze bij een knappe vrouw toch vooral bezig met hoe ze haar het bed in kunnen krijgen. Als een hongerige leeuw die naar een lap vlees staat te kijken. Ik vond het wel een mooie vergelijking.

Master Of Films "Tevens vraag ik mij echt af waarom Captain Marvel als genadeklap enkele karakters van seksuele intimidatie moet gaan beschuldigen. WTF! Het is een foking MCU film!"

Dat was sarcastisch bedoeld. Je denkt toch niet dat ik serieus suggereer dat een Marvel-film zo'n maatschappelijk beladen onderwerp als #MeToo op zo'n manier in een scène zou moeten stoppen? Dat zou absurd zijn.

Master Of Films "De waanzin dat jij zich als slachtoffer voelt is helemaal krankzinning. Tijd dat je echt naar psycholoog gaat. Je hebt het echt nodig."

Ach, ik wil overal over discussiëren. Maar een tirade waarin je vertelt wat voor slecht mens ik ben, daar kan ik niks mee.

Master Of Films

Avatar

Artificialis "Ach, ik wil overal over discussiëren."
Oh daarvoor vertel je me toch wat anders, namelijk

Artificialis "Na zulke persoonsgerichte agressie hoef je van mij geen reactie meer te verwachten."

Weer een mooi voorbeeld van inconsistentie. Ben niks anders gewend van je.

Artificialis "Als een hongerige leeuw die naar een lap vlees staat te kijken. Ik vond het wel een mooie vergelijking."
Dat gaat de pet niet op vriend. Je kan allerlei leuke dingen verzinnen, maar dat werkt niet meer. Ik trap niet in die mooie verkoop praatjes van je.

Jouw tekst is letterlijk "Als je een hongerige leeuw een stukje vlees voorhoudt kun je hem ook niet kwalijk nemen dat hij een hapje neemt."
M.a.w. je beweerd dat mannen het recht hebben om vrouwen kunnen te aanranden, gewoon te lijf gaan. Uiteraard ga je dat ontkennen, dat is prima. Het staat immers geschreven wat je hebt geschreven, dus de conclusies zijn al gemaakt.

Artificialis "Dat was sarcastisch bedoeld. Je denkt toch niet dat ik serieus suggereer dat een Marvel-film zo'n maatschappelijk beladen onderwerp als #MeToo op zo'n manier in een scène zou moeten stoppen? Dat zou absurd zijn."
Het zou toch absurd zijn als we nog gaan geloven met de onzin die je zo net uit kramt. Is het niet links dan is het wel rechts, of andersom. of 180 graden.
Dat je weer #MeToo erbij haalt zegt al heel wat dat je zelf weer eens verraad wat voor je persoon je bent. Zeker voor jou, waar geen grens meer te bekennen valt.

Artificialis "Maar een tirade waarin je vertelt wat voor slecht mens ik ben, daar kan ik niks mee."
Ben je nou weer bezig om het slachtofferrol te spelen. Je zou acteur moeten worden. Ik geef je zo die Oscar. Hoe toepasselijk dat we hier op een filmforum zitten.

Echt, je overdrijft ook nog eens flink met je "tirade". Gewoon wat feiten op de neus gedrukt. Dat jij het niet wilt zien, is dan ook jouw probleem.

benjamin

Avatar

Artificialis "Je denkt toch niet dat ik serieus suggereer dat een Marvel-film zo'n maatschappelijk beladen onderwerp als #MeToo op zo'n manier in een scène zou moeten stoppen?"
Waarom zeg je het dan?

Artificialis

Avatar

@Master Of Films
Daar gaan we weer.. Een hele opsomming van verwijten, beschuldigingen, wantrouwen, aannames en een totale gebrek aan beleefdheid richting mijn persoon. Mijn kritische, sceptische en soms provocerende opmerkingen zijn gericht op de inhoud van het artikel. Ik ken jou verder niet, ik heb geen idee wie jij bent, ik heb geen idee waar jij voor staat. Dus verdere persoonsgerichte scheldpartijen, daar heb ik helemaal geen zin in.

Je conclusies over wat ik vind zijn echter onjuist. Als jou conclusie is dat ik vind dat vrouwen massaal misbruikt mogen worden heb je helemaal niets van mijn opmerkingen begrepen. Die quote over de leeuw ging niet om wat wel en niet mag, maar om wat mensen (en dieren) van nature wel en niet doen. Natuurlijk gedrag is niet volledig af te leren, dus de focus zou veel meer moeten liggen om wat vrouwen zélf kunnen doen om ongewenste situaties te voorkomen. Dat is altijd de boodschap van mijn verhaal geweest.

benjamin "Waarom zeg je het dan?"
Sarcasme, een cynische vorm van humor. Wat betekent dat je niet alles wat ik zeg 100% letterlijk zou moeten nemen.

benjamin

Avatar

Artificialis "Sarcasme, een cynische vorm van humor. Wat betekent dat je niet alles wat ik zeg 100% letterlijk zou moeten nemen."
Ik weet wat sarcasme is, maar dat is geen antwoord op de vraag.

nieuwslaatste nieuws

meest populair