Captain Marvel pakt leiding in Marvel-filmuniversum

Captain Marvel pakt leiding in Marvel-filmuniversum

En Avengers komen weer bij elkaar!

De eerste beelden uit Avengers 4 en Captain Marvel zijn vertoond tijdens CineEurope. Tot op heden zijn er geen beschrijvingen van de beelden online te vinden, maar er zijn enkele details - via Comic Book Movie.

De meest opvallende is dat iemand tijdens de presentatie zei dat het personage Carol Danvers / Captain Marvel, gespeeld door Brie Larson, het Marvel Cinematic Universe gaat overnemen. En raar is dit niet, aangezien zij een belangrijk gezicht zal zijn tijdens de afronding van Phase III van het Marvel-filmuniversum. Ze is in twee van de drie afsluitende films te zien.

Daarnaast werd door ene Nikita Byrkin op Twitter aangegeven dat de Avengers in de opvolger van de miljardenfilm Avengers: Infinity War echt hun krachten zullen gaan bundelen. In Infinity War waren de helden veelal op verschillende plaatsen in het universum aan het wreken. Het lijkt er dus op dat we Chris Evans' Captain America, Robert Downey Jr.'s Iron Man, Chris Hemsworths Thor, Mark Ruffalo's Hulk, Scarlett Johanssons Black Widow en Jeremy Renners Hawkeye (en mogelijk anderen) weer in één shot te zien zullen krijgen. De laatste keer dat ze gezamenlijk op een locatie een vijand bestreden was in Avengers: Age of Ultron uit 2015.

Gemma Chan en Lashana Lynch' Captain Marvel verschijnt op 6 maart 2019 en Anthony en Joe Russo's tweede Avengers-film staat gepland voor 2 mei 2019. Twee fan-made posters voor de heldin:

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair