Nog meer chathorror in trailer 'Unfriended: Dark Web'

Nog meer chathorror in trailer 'Unfriended: Dark Web'

Gooi nooit zomaar iemand uit je chatbox...

In 2014 verscheen van Jason Blum en zijn Blumhouse Productions de low budget horrorfilm Unfriended. De griezelfilm noteerde wereldwijd maar liefst $62,9 miljoen aan de wereldwijde bioscoopkassa's en het vervolg kon niet uitblijven. Hieronder zie je de trailer voor Unfriended: Dark Web, overigens een losstaande film.


In Unfriended: Dark Web schaft de jonge Matias zich een nieuwe laptop aan die gestolen blijkt te zijn en gebruikt is voor duistere praktijken. Hij vindt een reeks verborgen documenten waarin video's van vermoorde vrouwen te zien zijn. Matias komt terecht op het dark web en vraagt hulp aan vrienden die hierdoor betrokken worden bij deze gevaarlijke situatie. Er volgt een kat-en-muisspel waarbij Matias zich moet weren tegen dreigende krachten en onzichtbare tegenstanders.

De regie ligt dit keer in handen van Stephen Susco en er zijn rollen voor onder meer Rebecca Rittenhouse, Chelsea Alden, Betty Gabriel en Stephanie Nogueras. Vanaf 20 juli moet Unfriended: Dark Web in de Noord-Amerikaanse bioscoopzalen te zien zijn. Een Nederlandse datum is nog niet bekend. Zou jij gaan?

NieuwsFilm

meest populair