Algemeen

George Lucas: midichlorians waren cruciaal in 'Star Wars'-vervolgen

Never let go George... never let go.

door Jim Pedd om 07:53 in Algemeen
Eerder deze week onthulde bedenker George Lucas de oorspronkelijke plannen die hij had met de Star Wars-franchise. Die bleken te draaien om de Whills: min of meer microbiotische wezens, die in een heel andere wereld leven dan wij, maar wel cruciaal voor ons zijn. Daarin blijken nu de midichlorians een hoofdrol te spelen.

"Vroeger zei ik, wat dit betekent, is dat we uiteindelijk vehikels zijn voor de Whills om in te reizen, meer niet. En de midichlorians zijn de manier waarop ze met ons communiceren. De midichlorians communiceren ook met de Whills, op een algemene manier, zijn zij de Force," aldus Lucas in een verdere toelichting.

Lucas stelt dat zijn hele idee van begin tot eind uitgewerkt was, maar dat het dus nooit verteld gaat worden. "Alles, met de Jedi en alles om hen heen, hoe alles gebeuren zou, was volledig gepland, van begin tot eind. Maar ik heb dat nooit af mogen maken. Dat heb ik nooit aan mensen kunnen vertellen," aldus de bedenker.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Darthmar

Avatar

Gelukkig maar dat hij zijn kans niet heeft gekregen.
Het proberen uit te leggen van de Force is een van de stomste dingen die je kan doen.

Akke Moeka Hara

Avatar

Haha dus dan zou het een soort van cgi demo zijn van balletjes die door onze bloedbanen stromen en af en toe knipogen als ze voorbij drijven.
WTF GEORGIE!!!!!!

Sunspot

Avatar

Oke, zo dus.

NieuwsFilm

meest populair