Kurt Russell, Beau Knapp & Luke Hemsworth zijn familie in thriller 'Crypto'

Kurt Russell, Beau Knapp & Luke Hemsworth zijn familie in thriller 'Crypto'

'High School'-regisseur John Stahlberg Jr. maakt een film over het witwassen van geld.

Death Wish-acteur Beau Knapp heeft de hoofdrol gekregen in thriller Crypto van John Stalberg Jr. (High School). Het wordt de tweede film voor de laatstgenoemde regisseur. Naast Knapp zullen we Kurt Russell en Luke Hemsworth zien, maar ook Alexis Bledel en Vincent Kartheiser. De film wordt vergeleken met andere titels als The Firm en The Girl with the Dragon Tattoo.

Knapp speelt een agent die zich bezighoudt met zaken rond het witwassen van geld. In zijn woonplaats New York moet hij een ingewikkeld web van corruptie en fraude onderzoeken. Zijn vader (Russell) en broer (Hemsworth) worstelen daar met het behouden van hun familieboerderij vanwege het veranderende economische landschap.

De wetsdienaar raakt al snel verstrikt in een gevaarlijke onderwereld waar individu's de leiding hebben zoals een mysterieuze kunsthandelaarster (Bledel), een liefhebber van cryptogeld die zijn neus in de cyberwereld steekt (Jeremie Harris) en een corrupte accountant die de bevelen van zijn meedogenloze cliënten opvolgt (Kartheiser).

Verantwoordelijk voor de onderneming is Yale Productions (Jack Goes Home). Het scenario van Crypto komt uit de geesten van Carlyle Eubank en David Frigerio. Zij leverden eerder het schrijfwerk af van The Signal uit 2014. De opnames van de thriller zijn al begonnen in New York. Volgens The Hollywood Reporter zal Russell zich daarna op een ander project storten, namelijk Quentin Tarantino's nieuwste: Once Upon a Time in Hollywood.

NieuwsFilm

meest populair