Celebrity

Rihanna op heterdaad betrapt terwijl ze wijnglazen steelt

Het blijft toch ook een stoute meid!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 10:02 in Celebrity
Zangeres Rihanna doet ook wel eens een acteerklusje tussendoor. Zo is de Barbadiaanse schone vanaf deze maand te zien in de komische kraakfilm Ocean's 8, de eerste vrouwenversie in de reeks. Eergisteren was een deel van de cast bij The Graham Norton Show te gast en daar wees presentator Graham Norton op zijn bekende grappige manier één van de aanwezigen op haar bijzondere, criminele gedrag.

Het als beroemdheid plaatsnemen op de kenmerkende rode bank van Graham Norton is niet bepaald zonder risico. Dikwijls heeft de komische presentator wel iets om zijn gasten mee te pakken. Zo ook Rihanna, die afgelopen donderdag aanwezig was ter promotie van haar nieuwste film Ocean's 8. Die film gaat over een team van vrouwelijke criminelen dat een meesterlijke juwelenroof gaat plegen tijdens een bekend modegala.

Met zo'n synopsis moet je als grappenmaker natuurlijk even onderzoeken hoe crimineel de betrokken actrices zelf zijn in het echte leven. De populaire zangeres Rihanna, die de rol van computernerd Nine Ball speelt in de film, blijkt niet bepaald vies te zijn van een diefstalletje meer of minder, zo bewijst Norton met beeldmateriaal. Haar reactie? "Mijn moeder zal dit ook zien".

Norton toont namelijk een aantal foto's van Rihanna waarop te zien is hoe ze steeds (vermoedelijk dronken) wijnglazen steelt van allerlei clubs, hotels en feestjes waar ze is geweest. Dit tot grote hilariteit van het publiek en haar collega's op de bank. Bekijk het fragment zelf hieronder!6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Je zou toch denken dat ze genoeg geld heeft om wijnglazen te kopen?

rainking

Avatar

Bitch better have my glasses

GreenHornet

Avatar

Ze kan toch vragen ze krijgt ze dan gratis mee

Spider-fan

Avatar

Ze is gewoon dronken/aangeschoten. Ze heeft het niet in de gaten, want ze houdt de glazen openlijk in het zicht. Dat is nauwelijks stelen te noemen, als iemand van de bar haar erop gewezen had, had ze het teruggegeven.

Rutherford

Avatar

Ik heb ooit eens 5 paar zwarte kousen meegenomen op een avondmarkt. Ik voel me nog steeds schuldig - dat ik er maar 5 meegenomen heb. Zitten echt lekker in sandalen. Ik wou dit toch maar even meedelen. Misschien komt er nu ook wel een artikel over mij op filmtotaal.

nieuwslaatste nieuws

meest populair