Rihanna op heterdaad betrapt terwijl ze wijnglazen steelt

Rihanna op heterdaad betrapt terwijl ze wijnglazen steelt

Het blijft toch ook een stoute meid!

Zangeres Rihanna doet ook wel eens een acteerklusje tussendoor. Zo is de Barbadiaanse schone vanaf deze maand te zien in de komische kraakfilm Ocean's 8, de eerste vrouwenversie in de reeks. Eergisteren was een deel van de cast bij The Graham Norton Show te gast en daar wees presentator Graham Norton op zijn bekende grappige manier één van de aanwezigen op haar bijzondere, criminele gedrag.

Het als beroemdheid plaatsnemen op de kenmerkende rode bank van Graham Norton is niet bepaald zonder risico. Dikwijls heeft de komische presentator wel iets om zijn gasten mee te pakken. Zo ook Rihanna, die afgelopen donderdag aanwezig was ter promotie van haar nieuwste film Ocean's 8. Die film gaat over een team van vrouwelijke criminelen dat een meesterlijke juwelenroof gaat plegen tijdens een bekend modegala.

Met zo'n synopsis moet je als grappenmaker natuurlijk even onderzoeken hoe crimineel de betrokken actrices zelf zijn in het echte leven. De populaire zangeres Rihanna, die de rol van computernerd Nine Ball speelt in de film, blijkt niet bepaald vies te zijn van een diefstalletje meer of minder, zo bewijst Norton met beeldmateriaal. Haar reactie? "Mijn moeder zal dit ook zien".

Norton toont namelijk een aantal foto's van Rihanna waarop te zien is hoe ze steeds (vermoedelijk dronken) wijnglazen steelt van allerlei clubs, hotels en feestjes waar ze is geweest. Dit tot grote hilariteit van het publiek en haar collega's op de bank. Bekijk het fragment zelf hieronder!



NieuwsFilm

meest populair