Algemeen

Eerste blik op nieuw kostuum 'Wonder Woman'!

Diana is terug in Wonder Woman 1984.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 17:29 in Algemeen
Op de hielen van een reeks andere foto's, hebben we vandaag het eerste beeld van het nieuwe kostuum van Diana Prince (Gal Gadot) in Wonder Woman 2 gekregen! Gadot plaatste de foto zelf op Twitter, met de korte opmerking dat ze terug is. Dat is ze zeker, en zwaar krijgt ze het ook in deze film van regisseur Patty Jenkins, want Wonder Woman moet het opnemen tegen Cheetah (Kristen Wiig).

Opvallend aan Wonder Woman 1984, zoals de film gedoopt is, is dat ook Chris Pine weer te zien is als Steve Trevor. Op welke manier is niet helemaal duidelijk, maar we zagen hem al voorbijkomen op enkele beelden van de set en een eerste officiële foto. Naast Gadot, Wiig en Pine, speelt ook Pedro Pascal een hoofdrol in de film.

Wonder Woman 1984 heeft nog geen synopsis, en er is ook nog geen omschrijving van het verhaal. Vermoedelijk zal niet alleen Cheetah, maar ook de terugkeer van Trevor een belangrijke plek in het verhaal krijgen. We moeten hoe dan ook nog wel even wachten: in december 2019 in de bioscoop.13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Op de hielen van een reeks andere foto's, hebben we vandaag het eerste beeld van het nieuwe kostuum van Diana Prince

Meschien ligt aan mijn ogen of ik zie echt niks nieuws aan haar kostuum.

Rafael11

Avatar

^
Haar rokje is volgens mij anders, op deze foto is het meer een geheel terwijl het in de vorige films meer een soort wapenrok was. Ook vind ik dit kostuum veel roder.

ThomasOMalley

Avatar

Wauw, wat heeft Wonder Woman veel voor vrouwen gedaan zeg. Wat heeft het DCEU ons een krachtige vrouw geschonken die totaal niet verheerlijkt wordt door haar uiterlijk. Chapeau.

Xenolicker

Avatar

Ik zie zo snel weinig verschil, ben eigenlijk wel opgelucht...

Da Villain

Avatar

Wat een enorm beschermende uitrusting. Met dit pakje loopt ze natuurlijk niet eens een schrammetje op!

Gigan72

Avatar

Mooie dame maar haar acteer werk is slecht.

Ninsh

Avatar

De cupmaat van het harnas is groter? Wel grappig want Gal Gadot is plat van voren. xD Zal lekker ongemakkelijk zitten.

Decepticon

Avatar

Ja beetje jammer dat ze in het echt niet zulke grote borsten heeft, maar ziet er wel weer fantastisch uit, ook al is het minimalistisch.

jimb

Avatar

die borst stukken zijn zeg maar openklaarbaar voor bergruimte, pakvakjes

Xenolicker

Avatar

^ Ze kunnen toch gegroeid zijn?

nieuwslaatste nieuws

meest populair