Australische girlpower in trailer 'Ladies in Black'

Nieuwe film van regisseur Bruce Beresford, bekend van de klassieker 'Driving Miss Daisy.'

Bruce Beresford, de Australische regisseur van Double Jeopardy (1999) en de klassieker Driving Miss Daisy (1989), komt dit jaar met een nieuwe film. Ladies in Black is gebaseerd op het boek The Women in Black van Madeleine St John en wordt omschreven als een verleidelijke en warme dramedy over de levens van een groep warenhuismedewerkers. Bekijk snel de trailer.


Sydney, 1959. Ten tijde van de Australische culturele bewustwording, de afbrokkeling van de klassenstructuur en de bevrijding van vrouwen, volgen we de tiener Lisa. Terwijl ze wacht op de uitslag van haar eindexamen en droomt van een toekomst op de universiteit, neemt ze een zomerbaantje bij een groot warenhuis. Hier komt ze samen te werken met een groep verkoopsters die ervoor zorgen dat Lisa een compleet nieuwe kijk op de wereld krijgt. Ze laat haar veilige bestaan voor wat het is en geeft zich over aan een volledige metamorfose.

De cast bestaat uit Julia Ormond, Angourie Rice, Rachael Taylor, Ryan Corr, Vincent Perez, Alison McGirr, Susie Porter, Shane Jacobson en Noni Hazlehurst. Ladies in Black, met een scenario van Beresford en Sue Milliken, gaat in oktober in première in Australië. De film heeft echter nog geen Nederlandse releasedatum.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair