Zo vierden de celebs Vaderdag!

Zo vierden de celebs Vaderdag!

Gisteren was het groot feest voor alle vaders!

Gisteren was het weer Vaderdag! De dag van het jaar om alle vaders van de wereld weer eens even goed te verwennen. Natuurlijk gebeurt dat in Hollywood ook en daarom hebben we hieronder een aantal celebrities verzameld die gisteren ook stilstonden bij deze bijzondere feestdag.

#1 Gal Gadot
Deze van oorsprong Israëlische actrice bedankte gisteren op Instagram de twee vaderfiguren in haar leven die haar erg dierbaar zijn. Allereerst natuurlijk haar eigen vader, maar ook haar man, met wie ze samen twee dochtertjes heeft. Deze twee mannen blijken allebei een steun en toeverlaat te zijn voor Gadot.


#2 Jennifer Garner
De Amerikaanse actrice Jennifer Garner bedankte een bijzonder iemand, namelijk niemand minder dan haar ex-man Ben Affleck. Hoewel de twee Hollywoodsterren dus sinds vorig jaar gescheiden zijn, is Garner niets dan lovend over Affleck. "Onze kinderen mogen zich gelukkig prijzen met zo'n vader als jij", schrijft ze.


#3 Dwayne Johnson
Dwayne 'The Rock' Johnson blijkt veel aan zijn vader te danken hebben, zo liet hij gisteren zijn fans weten in een uitgebreid eerbetoon aan zijn vader op Instagram. "Kleine jongens kijken van nature tegen hun vader op. Ze willen net als hem zijn en zoeken altijd naar zijn goedkeuring", schrijft Johnson in zijn bericht. "De dag dat ik niet meer naar die goedkeuring zocht, wist ik wat het was om een man en vader te zijn".

Een bericht gedeeld door therock (@therock) op


#4 Brandon Flynn
Ook 13 Reasons Why-ster Brandon Flynn eerde gisteren op Vaderdag zijn papa. "Elke dag zie ik wat het me brengt als ik mijn leven leef met jouw kennis en ervaring in m'n achterhoofd", zegt de jonge acteur op Instagram. "Je leerde me om bescheiden te zijn, hard te werken en mijn hart te volgen".


#5 Caleb McLaughlin
De 17-jarige Caleb McLaughlin is bekend als Lucas Sinclair uit de hitserie Stranger Things van Netflix. Ook hij stond gisteren stil bij Vaderdag met een liefdevol berichtje op zijn Instagram. "Ik hou van jou voor eeuwig en altijd. Blijf de geweldige vader die je bent en altijd al bent geweest", schreef hij onder andere.



NieuwsFilm

meest populair