'Sonic' is een kleine crimineel in live-action film

'Sonic' is een kleine crimineel in live-action film

De opnames van de live-action / cgi-film gaan binnenkort al van start

In de aankomende Sonic the Hedgehog-film zal de hoofdpersoon niet het braafste jongetje van de klas zijn. Sterker nog, volgens Paramount CEO Jim Gianopulos is Sonic een jonge crimineel. Dat is opvallend en een breuk met de franchise. Het idee daarvoor komt van bedenker Neal H. Moritz, die het idee aan Gianopulos verkocht met een video.

"Hij is een jeugddelinquent die met een lokale politieagent avonturen beleeft in een behoorlijk stedelijke omgeving", aldus Gianopulos. "Het was meteen meeslepend en goed genoeg om te zien waar je heen zou kunnen hiermee."

Uitvoerend producent van de live-action / CGI-film is niemand minder dan Deadpool-regisseur Tim Miller. Die vond al een hoofdrolspeler in James Marsden, die de rol van de lokale politieagent op zich neemt. Aan het begin van de film zal de heldhaftige Sonic dus vermoedelijk in de problemen komen met de politie, maar in zijn straf ook meteen een avontuur beleven.

Het is nog niet zeker wie de rol van Sonic moet gaan inspreken, maar de opnames beginnen binnenkort en dat leidt tot de aanname dat we daar snel al mee over horen.



NieuwsFilm

meest populair