Algemeen

'Sonic' is een kleine crimineel in live-action film

De opnames van de live-action / cgi-film gaan binnenkort al van start

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 06:37 in Algemeen
In de aankomende Sonic the Hedgehog-film zal de hoofdpersoon niet het braafste jongetje van de klas zijn. Sterker nog, volgens Paramount CEO Jim Gianopulos is Sonic een jonge crimineel. Dat is opvallend en een breuk met de franchise. Het idee daarvoor komt van bedenker Neal H. Moritz, die het idee aan Gianopulos verkocht met een video.

"Hij is een jeugddelinquent die met een lokale politieagent avonturen beleeft in een behoorlijk stedelijke omgeving", aldus Gianopulos. "Het was meteen meeslepend en goed genoeg om te zien waar je heen zou kunnen hiermee."

Uitvoerend producent van de live-action / CGI-film is niemand minder dan Deadpool-regisseur Tim Miller. Die vond al een hoofdrolspeler in James Marsden, die de rol van de lokale politieagent op zich neemt. Aan het begin van de film zal de heldhaftige Sonic dus vermoedelijk in de problemen komen met de politie, maar in zijn straf ook meteen een avontuur beleven.

Het is nog niet zeker wie de rol van Sonic moet gaan inspreken, maar de opnames beginnen binnenkort en dat leidt tot de aanname dat we daar snel al mee over horen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Filmgast2.0

Avatar

Wat ik zo vervelend vind is dat het een CGI/Live-action mix gaat worden. Films als The Smurfs tonen aan dat het in de meeste gevallen gewoon niet werkt. Ik had liever een film als Zootopia gehad. Volledig digitale wereld, mooie animatie. Nu krijg je van die ongemakkelijke momenten waarbij je ziet dat een acteur niet helemaal weet waar hij naar moet kijken.

chefry1983

Avatar

^Roger rabbit is nog steeds een geweldige film.

Sonic is voor mij jeugdsegment maar de tekenfilms waren ooit prima te kijken maar een live actionfilm? Ik wacht af

Goku32

Avatar

Dit klinkt zo slecht, en gaar kwa verhaal. Met een agent en slechte sonic wtf. Waar is de evil docter robotnik in dit hele plaatje,

Akke Moeka Hara

Avatar

En wie speelt Sonic, Bob Hoskins of. Leguizamo?

mofo83

Avatar

Akke.....Bob Hoskins lijkt me wat moeilijk, niet?

Akke Moeka Hara

Avatar

Doen ze toch een “Tarkinnetje” pullen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair