Algemeen

Opnames Stephen King-film 'Pet Sematary' officieel van start!

Bekijk meteen het eerste beeld vanaf de set!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 07:48 in Algemeen
Stephen King blijft uiterst populair. Er zijn momenteel maar liefst vijf films rond zijn boeken in ontwikkeling, evenals drie verschillende televisieseries. Een van die films is Pet Sematary, waarvan de opnames nu officieel begonnen zijn. Via een foto vanaf de set, laat regisseur Dennis Widmyer dat vandaag weten.

Pet Sematary is het anstaanjagende verhaal van een gezin dat probeert om te gaan met een groot persoonlijk tragedie. Nadat Louis Creed erachter komt dat de begraafplaats naast zijn huis de doden tot leven kan wekken, besluit hij dat te gebruiken om zijn onlangs overleden zoontje weer terug te halen. Maar al snel komt hij erachter dat de opnieuw tot leven gebrachte mensen niet als zichzelf terugkeren, maar als kwaadaardige demonen.

Hoofdrollen zijn er voor Jason Clarke, John Lithgow en Amy Seimetz. De release van de film moet op 25 april 2019 plaatsvinden.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Ik ben echt benieuwd naar deze film. Kijken of deze film net zo eng is als de originele film. Want die vrouw op dat bed deed me in me broek pissen toen ik jong was.

Spider-fan

Avatar

De enige reden om deze te maken die ik kan bedenken is om het radicaal anders te maken, want het origineel heeft sterk de sfeer van het boek. Ik hoop niet dat ze zoals bij Carrie bijna dezelfde film opnieuw maken.

nieuwslaatste nieuws

meest populair