Eerste poster 'Creed II'!

Eerste poster 'Creed II'!

Daar is Adonis Creed.

Morgen verschijnt de eerste trailer voor het vervolg op de Rocky spin-off Creed, de succesvolle boksfilm van Black Panther-regisseur Ryan Coogler. Als aftrap is het eerste affiche verschenen.

De poster maakt goed duidelijk dat we te maken hebben met het tweede deel. We zien namelijk hoofdrolspeler Michael B. Jordan (The Fantastic Four) in volle glorie met achter hem een bijzonder grote "II". Naast Jordans Adonis Creed keren ook onder meer Rocky Balboa (Sylvester Stallone) en Bianca (Tessa Thompson) terug. Check de poster!

Bekijk de afbeelding
Dit keer is er ook een belangrijke rol voor Dolph Lundgren die terugkeert als Ivan Drago, eerder te zien in Rocky IV uit 1985.

De eerste $35 miljoen kostende film, die volgde op zes Rocky-films, wist in 2015 maar liefst $173,6 miljoen op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Na een goed ontvangst was er ook een Oscarnominatie voor de bijrol van Stallone. Volgens velen verdiende hij het deze te winnen. Creed II van regisseur Steven Caple Jr. (The Land) staat gepland voor 29 november dit jaar! Morgen dus de trailer.



NieuwsFilm

meest populair