Algemeen

Marvel-film 'Black Widow' stap dichterbij!

Scarlett Johansson wordt hoogstwaarschijnlijk geregisseerd door een vrouw.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
Een van de beoogde titels binnen de volgende, vierde fase van het Marvel Cinematic Universe is een solofilm rond Scarlett Johanssons Natasha Romanoff, uiteraard beter bekend als Black Widow. Er zit al een schrijver op en nu lijkt er ook een regisseur in beeld te komen.

Volgens de betrouwbare website Deadline zoekt Marvel Studios naar een vrouwelijke regisseur en ze lijken te zijn uitgekomen bij de indie-naam Cate Shortland. Zij zou op de shortlist staan van Marvel. De Australische regisseuse is bekend van onder meer de films Lore uit 2012 en Berlin Syndrome uit 2017.

Om een film over Black Widow, misschien wel de bekendste SHIELD agent, wordt al jaren gevraagd door de fans en nu lijken Marvel en Kevin Feige de film echt op te gaan leveren. Johansson lijkt de rol opnieuw in te gaan vullen.

Scarlett Johanssons Black Widow zien we volgend jaar sowieso nog in Avengers 4, te zien vanaf begin mei.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Artificialis

Avatar

Hopelijk binnenkort ook een mannelijke superheldenfilm met een vrouwelijke regisseur en/of composer. En vrouwelijke superheldenfilms met mannelijke regisseurs en/of composers.

Black Widow is het type personage waar echt een Captain America: The Winter Soldier achtige film van gemaakt kan worden. Op zich best benieuwd naar wat ze ervan gaan maken.

nieuwslaatste nieuws

meest populair