Video

Visuele poppenkast in trailer 'Welcome to Marwen' van Robert Zemeckis

Met onder meer Steve Carell.

door Bram de Groot om 06:43 in Video
Hieronder zie je de trailer en poster voor de film Welcome to Marwen van filmmaker Robert Zemeckis. De regisseur van recentere films als The Walk (2015) en Flight (2012) laat ons dit keer een film zien over de echte wereld en een wereld bevolkt door poppetjes. Kunstig, dat zeker!

Voor Welcome to Marwen combineerde Zemeckis weer eens live-action met fraaie animaties die vanuit de computer zijn getoverd. Een specialiteit van Zemeckis. Het verhaal is gebaseerd op de documentaire Marwencol van Jeff Malmberg en gaat over het waargebeurde verhaal van Mark Hogencamp, een man die door vijf kerels halfdood werd geslagen en veertig dagen in het ziekenhuis lag, waarvan negen dagen in coma.

In de film wordt Mark gespeeld door Steve Carrell. Zijn personage houdt aan de situatie ernstige hersenschade over. Hij start dan met het maken van een dorpje uit de Tweede Wereldoorlog dat hij bevolkte met miniatuurversies van bijvoorbeeld zichzelf, vrienden, vrouwen waar hij verliefd op was en de mannen die hem in elkaar hebben geslagen. Deze wereld komt uiteraard "tot leven."


Vanaf 21 november in de Nederlandse bioscoop. Hieronder het bijpassende affiche!4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

John Wayne

Avatar

Lijkt mij een bijzondere en zeer fantasierijke film. Jammer dat ik het gevoel heb dat de trailer veel te veel van het verloop van het verhaal heeft weggegeven. Maar deze film wil ik desondanks wel zien.

Sand

Avatar

how sh*t! Deze is onder mijn radar gebleven maar ik moet zeggen dat ik heel blij wordt van deze trailer. Deze wil ik echt zien

Ang3l

Avatar

Is dat Janelle Monae?
*zoek* Dat is! :D

benjamin

Avatar

Begin inderdaad ook wat het gevoel te krijgen dat ik nu net wat te veel van de film gezien heb. Ziet er verder op zich niet verkeerd uit.

NieuwsFilm

meest populair