Algemeen

Opa van Thanos in 'Avengers 4'?

Dit kan een gave insteek zijn!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 07:13 in Algemeen
Veel is er nog niet bekend over de grootse Marvel-film Avengers 4, maar dat Josh Brolins Thanos gaat terugkeren lijkt onvermijdelijk. Geruchten zijn er ook voldoende. Zo meent MCU Cosmic dat we in de opvolger van Avengers: Infinity War de opa van Thanos krijgen te zien.

En dat is niet zomaar een personage. Dit is namelijk de Eternal Kronos. Thanos is zijn kleinzoon en hij heeft uiteraard banden met de Eternals op Titan. De aanwezigheid van Kronos zou volgens CBM een prima opstap zijn naar een Eternals film. Deze film zou in ontwikkeling zijn voor de reeks na het afsluitende Avengers 4.

Een belangrijke gave / superkracht van Kronos is dat hij de tijd kan vervormen en dat is nu net een belangrijk onderdeel waarvan wordt verwacht dat het een aanzienlijke rol moet krijgen in de film van het duo Anthony en Joe Russo.

De complete vierde Avengers-film staat gepland voor begin mei 2019.14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JIGSAW8

Avatar

En de oma van thanos dan?

JIGSAW8

Avatar

En de oma van thanos dan?

JIGSAW8

Avatar

En de oma van thanos dan?

JIGSAW8

Avatar

En de oma van thanos dan?

Ereptile

Avatar

^ Volgens mij heeft Kronos zitten kloten met de tijd bij JIGSAW :P

Robbepost

Avatar

Haha Ereptile!

Kronos is toch dat CGI gedrocht in Wrath of the Tirans?

GreenHornet

Avatar

wat een onzin kom met iets origineels

Ereptile

Avatar

@Robbepost, Kronos (ook wel Chronus) is de vader van Zeus, Poseidon, Hades, Hera etc. Leider van de Titans in de Griekse mythe waar Wrath of the Titans op is gebaseerd.

Kronos in het MCU is een entiteit die bijv. Drax the Destroyer heeft gemaakt nadat hij zijn ziel heeft gered. Wat misschien ook nog in Avengers 4 zo zou kunnen zijn.

chefry1983

Avatar

Nog een leuk gerucht over avengers 4. Alsof we die nog niet gehoord hebben de laatste weken. En de komende maanden komen er vast en zeker nog veel meer geruchten

Ang3l

Avatar

Gezien de banden met Thanos en Drax en de aankomende Eternals film, is t nog helemaal niet zo vreemd.

Goku32

Avatar

Opa badass man

Saraaaz

Avatar

Kijk alleen op deze site >>>

Artificialis

Avatar

Met al die tijdmanipulators wordt het MCU er niet minder ingewikkeld op.. Dan krijg je hetzelfde dilemma als met de Time-Turner uit Harry Potter and the Prisoner of Azkaban. Dat het té handig wordt om nog in verhalen te laten terugkeren. Met tijdreizen kun je in theorie immers alle mislukte gebeurtenissen terugdraaien.

nieuwslaatste nieuws

meest populair