'Ant-Man and the Wasp' sluit direct aan op 'Avengers 4'

'Ant-Man and the Wasp' sluit direct aan op 'Avengers 4'

De grappige, slimme en emotionele film lijkt een must-see.

Het was al een tijdje de vraag wanneer de tweede Ant-Man film Ant-Man and the Wasp zich afspeelt. Het is nu in ieder geval duidelijk dat de film direct aansluit op wat ons staat te wachten in Avengers 4.

In een nieuwe featurette over The Wasp, gespeeld door Evangeline Lilly, zegt Marvel Studios-baas Kevin Feige dat nu eindelijk alle personages van de cover van de comic 'The Avengers #1' uit 1963 naar het witte doek zijn gebracht. Over de connectie van de grappige, slimme en emotionele film met Avengers 4 zegt Feige: Ant-Man and the Wasp sluit ook direct aan op Avengers 4. Deze personages gaan erg belangrijk worden in wat er nog gaat komen.

Check hieronder de de officiële featurette 'Who is The Wasp?' van Marvel Studios:


In de twintigste film van Marvel Studios zijn er ook rollen voor Paul Rudd als Scott Lang / Ant-Man, Michael Peña als Luis, Walton Goggins als Sonny Burch, Michael Douglas als Dr. Hank Pym, Michelle Pfeiffer als Janet Van Dyne / Wasp, Hannah John-Kamen als Ava / Ghost, Laurence Fishburne als Dr. Bill Foster (en mogelijk Black Goliath).

Vanaf 18 juli kun je Peyton Reeds Ant-Man and the Wasp in de Nederlandse bioscoopzalen bekijken. Onderstaande tv-spot hint naar de connectie:



NieuwsFilm

meest populair