Kumail Nanjiani speelt alien 'Men in Black'

Kumail Nanjiani speelt alien 'Men in Black'

De spin-off komt er al rap aan.

Acteur Kumail Nanjiani heeft inderdaad, zoals recent al leek, getekend voor een rol in de Men in Black spin-off. Hij zal volgens That Hashtag Show een alien spelen met de naam Pawny. Daarmee voegt Nanjiani zich bij headliners als Chris Hemsworth, Tessa Thompson en Liam Neeson.

Hemsworth speelt de rol van Agent H, een James Bond-achtige Britse MIB-agent. Verder is Thompson de jonge vrouw Molly, die weet van het bestaan van buitenaardse wezens en zich bij de MIB wil voegen. Neeson speelt het hoofd van de Britse MIB-branche. De bedoeling is dat zij samen een groot avontuur beleven, op wereldwijde schaal.

Dat terwijl de voorgaande films in de reeks vooral draaiden om Amerika en conflicten die door de Amerikaanse MIB-branche opgelost moesten worden. De spin-off wordt geregisseerd door F. Gary Gray, die gebruik maakt van een script van de hand van Matt Holloway en Art Marcum.

Een plotsynopsis is er overigens ook al: de agenten van de MIB raken verzeild in een moordmysterie, waardoor ze de wereld rond moeten reizen. Vanaf juni 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair