Volop celebs bij 'Game of Thrones'-huwelijk Kit Harington & Rose Leslie

Volop celebs bij 'Game of Thrones'-huwelijk Kit Harington & Rose Leslie

Een romantische trouwpartij in het altijd prachtige Schotland!

Afgelopen zaterdag vond er een sprookjesachtige huwelijksceremonie plaats in Schotland, waar de Game of Thrones-sterren Kit Harington en Rose Leslie met elkaar in het huwelijksbootje stapten. Bij de plechtigheid waren natuurlijk ook een hoop beroemde collega's aanwezig!

Jon Snow en Ygritte waren in de populaire serie Game of Thrones al een koppeltje, maar nu zijn de acteur en de actrice die deze personages vertolken ook in het echt getrouwd. Afgelopen zaterdag gaven Kit Harington en Rose Leslie elkaar namelijk het ja-woord in het Schotse Aberdeenshire. De twee beroemdheden waren sinds afgelopen zomer verloofd en nu was het grote moment dus eindelijk daar.

Natuurlijk waren er ook een hoop bekende gasten aanwezig bij het huwelijk. Zo zijn onder andere Game of Thrones-collega's Sophie Turner, Maisie Williams, Peter Dinklage en Emilia Clarke gespot op de trouwlocatie. Naar het schijnt hebben de makers van Game of Thrones zelfs speciaal rekening gehouden met hun huwelijksdag. Op dit moment wordt er gewerkt aan het achtste - en teven laatste - seizoen van de hitserie.

NieuwsFilm

meest populair