Eerste trailer 'Captain Marvel' nog maanden in de toekomst

Eerste trailer 'Captain Marvel' nog maanden in de toekomst

Marvel doet het rustig aan met de marketing.

Mocht je hopen dat er op korte termijn een trailer komt voor Captain Marvel, dan moeten we je teleurstellen. De film, die in maart 2019 al in de bioscopen draait, krijgt voorlopig geen nieuwe beelden. Dat laat Marvel-baas Kevin Feige in een interview met de site Comic Book weten.

Sommige fans zullen gehoopt hebben dat de MCU-film rond Carol Danvers (Brie Larson) al rond de San Diego Comic-Con een trailer zou krijgen. Maar Marvel slaat de SDCC dit jaar over en zal dus ook geen trailer tonen. Feige stelt nu zelfs dat de eerste trailer "nog altijd een paar maanden" van ons vandaan ligt. Vreemd is dat nou ook weer niet; de opnames van de film zijn nog volop onderweg.

Captain Marvel, van regisseurs Anna Boden en Ryan Fleck speelt zich af in de jaren negentig. Niet alleen ontmoeten we de krachtigste held van het MCU, we krijgen vooral te zien hoe ze haar krachten ontwikkelde. Maar tegelijk is er een intergalactisch spektakel te zien in de film, vol oude bekenden.

Niet alleen zien we Carol Danvers, ook spelen Nick Fury (Samuel L. Jackson), Phil Coulson (Clark Gregg) en Ronan (Lee Pace) een rol. Verder zien we onder meer Mar-Vell (Jude Law) en Minn-Erva (Gemma Chan). Vanaf 6 maart 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair